Челсі проти Ноттінгем Форест. Чи візьмуть сині три очки на своєму полі?

«Челсі» зіграє з «Ноттінгем Форест» у суботу, 2 вересня, на «Стемфорд Брідж» у 4-му турі Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Ноттінгем Форест".

Челсі

Челсі в останньому турі чемпіонату Англії здобув першу перемогу під керівництвом Маурісіо Почеттіно, перемігши вдома Лутон. Попереду у "синіх" ще одна домашня гра проти нижчого ланцюга турнірної таблиці, в якій лондонці справедливо сподіваються продовжити свою переможну серію.

У Прем'єр-лізі "сині" ще не показали найкращих результатів, тому виграти такі матчі є обов'язковою умовою для команди, яка хоче боротися за місце в зоні Ліги чемпіонів. Саме «Челсі» буде володіти ініціативою в подальшій грі і створювати більше моментів біля чужих воріт.

Ноттінгем Форест

Ноттінгем Форест був близький до того, щоб створити сенсацію в минулому матчі, але не зміг зберегти перевагу в два м'ячі в гостях проти Манчестер Юнайтед. На черзі у Лєснікова ще один топ-суперник, з яким команда зіграє на виїзді і опиниться в ролі відвертого аутсайдера.

У новому чемпіонаті Англії підопічні Стіва Купера здобули лише одну перемогу, але, з іншого боку, не можна не відзначити складний календар команди на старті сезону: «Ноттінгем» вже грав з «Арсеналом» і «Манчестер Юнайтед», а тепер ще зіграти проти Челсі. У новій грі гості спробують нав'язати супернику свій футбол і уникнути помилок минулого.

Челсі проти Ноттінгем Форест

Челсі проти Ноттінгем Форест факти

  • У минулому сезоні Чемпіонату Англії "Челсі" і "Ноттінгем Форест" двічі зіграли внічию: 2:2 і 1:1;
  • Лише в двох з останніх п’яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) становила 1,69;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,94;
  • Востаннє "Челсі" переміг "Ноттінгем Форест" 5 січня 2020 року в Кубку Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч у рамках 4-го туру чемпіонату Англії: на Челсі можна поставити 1,40, на нічию – 4,90, на Ноттінгем Форест – 7,60. . Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч нового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому "Челсі" виглядає явним фаворитом, будучи господарем. "Сині" гратимуть вдома, і цей фактор повинен допомогти їм отримати ще три очки. «Ноттінгем Форест» вже довів у цій кампанії, що не визнає фаворитів і готовий дивувати футбольну громадськість, а значить, гості можуть розраховувати хоча б на один забитий гол. Хорошим вибором здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0