Інтер – Фіорентина. Чи продовжать міланці здобувати перемоги?

3 вересня в матчі 3-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Інтер і Фіорентина. Поєдинок прийме арена «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) (Мілан).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Фіорентина".

Інтер

Інтер показує 100% результат на старті сезону, видаючи відрізок з двох перемог поспіль. В останньому матчі "чорно-сині" були сильнішими на виїзді проти "Кальярі" 2:0. Значно краще провели зустріч підопічні Сімоне Індзагі, завдяки чому за півгодини ігрового часу команда двічі розписалася у воротах господарів. Надалі «змії» не поспішали в атаку, адже перевага вже була достатньою. У гостей голи відзначилися Дамфріс і Мартінес.

Інтер займає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок, різниця м'ячів 4:0.

Фіорентина

Фіорентина також не знає поразок у новому розіграші Серії А, хоча в останньому матчі команда втратила очки, зігравши вдома внічию з Лечче 2:2. Хлопці Вінченцо Італьяно чудово провели першу половину зустрічі, двічі зумівши розписатися у воротах «вовків». Після перерви "лілії" зарано розслабилися, тим самим дозволивши гостям відновити рівновагу. Голи за фіолетових забили Гонсалес і Дункан.

Фіорентина посідає 5-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 4 очки з різницею м'ячів 6:3.

Інтер – Фіорентина

Факти про матч "Інтер" - "Фіорентина".

  • Інтер виграв 9 з останніх 10 матчів Серії А 1,71;
  • Інтер переміг у першому таймі та в матчі в 7 з останніх 8 матчів Серії А;
  • Інтер забив принаймні 2 голи у 8 з останніх 10 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцем домашньої гри букмекери бачать міланців. Успіх котирувань Інтера склав - 1,71. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на Вікторії Фіорентина, близько 5.00. Букмекер чекає від італійських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.07, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер на старті сезону виглядає солідно, команда реалізує свої моменти в атаці, до того ж надійно діє біля власних воріт. Фіорентина добре стартувала в чемпіонаті, але сенсаційно поступилася в Кубку Європи. "Фіалки" грають важливий матч у четвер, у них буде мінімум часу на підготовку до чемпіонського матчу. У цей час хлопці Індзагі протягом тижня готуватимуться до домашньої зустрічі. Враховуючи форму "чорно-синіх", домашній матч і час на підготовку до гри, я очікую успіху міланців: перемога "Інтера" - 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0