Франція проти Ірландії. Чи продовжиться переможна серія господарів?

У четвер, 7 вересня, на стадіоні «Парк де Пренс» відбудеться матч між збірними Франції та Ірландії у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Франція проти Ірландії

Франція

Збірна Франції впевнено очолює свою групу відбору на Євро-2024, вигравши всі чотири стартові матчі. Поки у французів все складається добре і видно, що команда не планує розлучатися з лідерством і хоче вийти в головний європейський турнір з першого місця.

Для цього підопічні Дідьє Дешама повинні продовжувати перемагати, а бої на своєму стадіоні особливо важливі для збірної Франції. Вдома Франція не буде легко намагатися продовжити свою переможну серію, але намагатиметься виграти якомога легше та спокійніше.

Ірландія

Але ірландці не найкращим чином виступили в поточному раунді кваліфікації і зуміли набрати лише три очки в перших трьох матчах. Ірландія поступилася Франції та Греції, але очікувано розгромила Гібралтар і не підходить до двобою нового раунду з найкращими шансами посісти прохідне місце у своїй групі.

Збірній Ірландії в майбутньому матчі дійсно доведеться стрибнути вище голови, щоб розраховувати на якісь очки. Це типовий середняк в європейському футболі, якому ніколи не вистачало зірок з неба, тому головним завданням гостей буде вистояти і не впустити швидкий м'яч у власні ворота.

Франція проти Ірландії

Франція проти Ірландії факти

  • У матчі другого раунду відбору на Євро-2024 збірна Франції мінімально перемогла збірну Ірландії з рахунком 1:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал овер (2,5) становила 1,78;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 2,25;
  • Франція виграла всі чотири матчі відбору на чемпіонат Європи 2024 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч у рамках п’ятого раунду відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Франції можна поставити за 1,32, на нічию. за 5.20, а на перемогу Ірландії – 12.00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Черговий матч відбору на ЧЄ-2024, в якому є явний фаворит. Збірна Франції гратиме вдома і докладе всіх зусиль, щоб закріпитися на першій позиції у своїй групі. Збірна Ірландії гідно протистояла французам у першому матчі, але тепер гратиме на виїзді і в новій зустрічі має дуже мало шансів на успіх. У цьому випадку хочеться вірити в силу збірної Франції і зробити ставку на фору 1 (-1,5) за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0