Нідерланди проти Греції. Чи підтвердять господарі статус фаворита?

У четвер, 7 вересня, на стадіоні «Філіпс» відбудеться матч між збірними Нідерландів та Греції у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Греції

Нідерланди

Збірна Нідерландів через участь у Лізі націй провела лише два матчі в нинішньому кваліфікаційному раунді: голландці впевнено обіграли Гібралтар, але потім розгромно поступилися Франції. Тому зараз у ролі наздоганяючих виявилися підопічні Рональда Кумана, яким важливо набирати турнірні очки.

Нідерланди на своєму стадіоні докладуть максимум зусиль, щоб добитися позитивного результату і порадувати своїх уболівальників. Саме господарі більшу частину гри володітимуть ініціативою та створюватимуть велику кількість загроз чужим воротам.

Греція

Але греки встигли зіграти три матчі в рамках відбіркового циклу до чемпіонату Європи 2024 року: команда обіграла Ірландію та Гібралтар, але заслужено й очікувано поступилася Франції. Тому поки грецька команда виправдовує очікування своїх уболівальників і виступає на своєму рівні.

У майбутньому матчі збірній Греції буде важко розраховувати на хороший результат, але завдяки дисциплінованій грі в захисті гостям цілком під силу вистояти і взяти кілька очок. У цій боротьбі грекам просто доведеться терпіти і чекати свого шансу, який у команди точно буде.

Нідерланди проти Греції

Нідерланди проти Греції факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в товариському матчі в 2016 році: Греція перемогла Нідерланди з рахунком 2:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал овер (2,5) становила 1,82;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 2,05;
  • Збірна Греції виграла два останні матчі проти Нідерландів на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч у рамках п’ятого раунду відбору на Чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Нідерландів можна поставити за 1,43, на нічия за 4,70, а на перемогу Греції - 8,30. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

З турнірної точки зору дуже важливий матч як для збірної Нідерландів, так і для збірної Греції. Від голландців потрібно взяти всі три очки на своєму полі, щоб покращити позицію в групі, а от греки, у разі сенсаційного успіху, зможуть закріпитися на другій позиції. Господарів не даремно вважають фаворитами майбутньої зустрічі, адже вони просто сильніша команда, тому ставка на фору 1 (-1) за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0