Андорра проти Білорусі. Чи здобудуть господарі першу перемогу у відбірковому раунді?

8 вересня в матчі 5-го туру кваліфікації Євро-2024 на Національній арені (Андорра-ла-Велья) зустрінуться збірні Андорри та Білорусі.

Наші експертні прогнози та аналіз Андорри проти Білорусі

Андорра

Андорра також не змогла здивувати в цій кваліфікаційній команді; команда відразу опинилася в аутсайдерах, що й не дивно, адже «триколірні» ще не знають смаку перемоги. В останньому матчі турніру хлопці Колдо також оступилися, поступившись на виїзді збірній Ізраїлю з рахунком 1:2. «Листоноші» виглядали на полі гірше, деякий час їм вдавалося вдавати, що борються, хоча в підсумку ізраїльтяни спокійно підтвердили свою перевагу. Єдиний гол у складі гостей забив Росас.

Збірна Андорри посідає 6-е місце в групі I, набравши 1 очко, при різниці м'ячів 3:7.

Білорусь

Збірна Білорусі вкрай невдало розпочала турнір, зазнавши серію з трьох поразок поспіль. Лише в останньому матчі команда Карлоса Альоса Феррера змогла показати клас, обігравши на своєму полі Косово з рахунком 2:1. «Білі Крила» виглядали слабшими в ігровому плані, а команді вдавалося відбивати всі атаки гостей. Вже в середині другого тайму білоруси змогли підловити Косово на помилках; Морозов і Ебонг забили м'яч, принісши команді перші очки.

Білорусь піднялася на 4-е місце в групі, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 4:10.

Андорра проти Білорусі

Андорра проти Білорусі факти

  • Андорра не може виграти в останніх 7 зустрічах;
  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 у 6 з останніх 8 матчів Андорри 1,53;
  • Білорусь програла 4 з останніх 5 ігор у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать гостей. На успіх Андорри котирування становили 4,90. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,30. Котирування білоруської Вікторії зупинилися на позначці 1,89. Букмекерська контора не очікує результативного матчу від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,53, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,46. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для господарів поля майбутній матч – найкраща можливість взяти три очки в цій кваліфікації. Білорусь провалює черговий кваліфікаційний раунд, у їхньому футболі давно криза і виходу з неї немає, запитайте у клубів, які не вийшли в єврокубкову групу. Для гостей гра з андоррцями – чудова можливість взяти три очки. Думаю, що попри всі проблеми гостей, вони зможуть обіграти суперників, які поступаються класом: перемога Білорусі – 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0