Катар проти Росії. Чи продовжить команда Карпіна безпрограшну серію?

12 вересня в рамках товариського матчу поміряються силами збірні Катару та Росії.

Наші експертні прогнози та аналіз Катару проти Росії

Катар

Збірній Катару не вистачає зірок з неба; на міжнародному рівні команда взагалі нічого не має. Лише у 2022 році катарці взяли участь у Чемпіонаті світу, і то лише як організатори. Вже цього року команда Карлуша Кейроша виступала на Золотому кубку Північної та Центральної Америки, де команда дійшла до чвертьфіналу. У вересні «бордові» взяли участь у товариському матчі, зазнавши домашньої поразки від збірної Кенії з рахунком 1:2.

Катару не вдалося нав'язати свої умови африканцям; єдине, чого команда змогла досягти, це гол від «Аль-Хайдоса».

Росія

Росія останнім часом бере участь лише в товариських матчах, де команда показує дуже посередній результат. У шести матчах команда Валерія Карпіна здобула лише дві перемоги, ще чотири рази зігравши внічию. У минулому матчі росіяни виступили невдало, зігравши внічию 1:1 з олімпійською збірною Єгипту. «Наші» відверто провалили перший тайм, дозволивши єгиптянам вийти вперед.

Але в другому втягнулися росіяни, відновивши рівновагу зусиллями Оганесяна.

Катар проти Росії

Катар проти Росії факти

  • Росія не програє в останніх 6 зустрічах;
  • Тотал зіграних менше 2,5 в останніх 5 матчах збірної Росії 1,65.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гравцям Карпіна. Котирування успіху Катару становили 3,21. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,28. Котирування російської Вікторії зупинилися на позначці 2,36. Букмекер не очікує результативного футболу в матчі збірної. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,65, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Прориву в катарському футболі після домашнього чемпіонату світу не відбулося; Команда не може розраховувати на успіх у матчах із серйозними суперниками. В останніх матчах Росія грає з командами нижчого рівня і не демонструє якісного футболу. Думаю, що збірні не будуть грати результативно, катарцям не дозволить клас атакуючих гравців, а росіяни експериментують зі складом, який не забезпечує якісної гри на полі: тотал менше ніж 2,5 - всього під 2,5 - 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0