Ірландія проти Нідерландів. Чи візьмуть гості три очки в цьому матчі?

У неділю, 10 вересня, на стадіоні «Авіва» відбудеться матч між збірними Ірландії та Нідерландів у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ірландія проти Нідерландів

Ірландія

В останньому раунді кваліфікації ірландці без шансів програли на виїзді збірній Франції та ще більше ускладнили собі життя в групі. Збірна Ірландії посідає четверте місце в турнірній таблиці з трьома очками після чотирьох зіграних матчів і практично не має шансів потрапити на Євро-2024.

Перемога в новій домашній грі може допомогти ірландцям повернутися в гру, але зробити що їм потрібно буде докласти максимум зусиль і грати в найкращий футбол. На власному полі, зі своїми вболівальниками господарі справді здатні зіграти набагато краще і дати бій іменитному супернику.

Нідерланди

Але в минулому турі збірна Нідерландів перемогла Грецію на своєму полі в центральному матчі своєї групи і завдяки цьому успіху піднялася на другу позицію. Помаранчевим навряд чи вдасться претендувати на лідерство в групі, тому вони зосередяться на утриманні другого місця, яке також дає путівку на Євро-2024.

У майбутньому матчі Нідерланди традиційно спробують зіграти першими та створять велику кількість моментів біля воріт суперника. Реалізація своїх шансів стане запорукою успішної гри гостей у майбутньому протистоянні. Очевидно, що Нідерланди вийдуть на такий важливий матч у найсильнішому складі.

Ірландія проти Нідерландів

Ірландія проти Нідерландів факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в товариському матчі в 2016 році: Нідерланди та Ірландія зіграли внічию 1:1;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка була на тотал понад (2,5) 1,78;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на «обидві команди заб'ють» 1,70;
  • Ірландія виграла два з останніх п'яти матчів проти Нідерландів на різному рівні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч у рамках нового раунду відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу ірландців можна поставити 4,90, на нічию – 4,20. , а на перемогу голландців - 1,72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий матч відбору на чемпіонат Європи 2024 року в групі B, в якому Нідерланди спробують підтвердити статус фаворита в матчі проти Ірландії. Ірландці провалили останній матч і тепер намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками, а Нідерланди докладуть максимум зусиль, щоб додати до свого активу ще три очки. Вирішальну роль повинен відіграти клас футболістів гостей, тому логічно поставити на чисту перемогу Нідерландів за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0