Атлетик проти Кадіса. Чи продовжать баски безпрограшну серію в Ла Лізі?

16 вересня в матчі 5-го туру іспанської Прімери на арені Сан-Мамес (Більбао) зустрінуться команди Атлетік і Кадіс.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Атлетик» проти «Кадіса».

Атлетік

Атлетік не програє вже три зустрічі поспіль у першості, завдяки чому баски значно зміцнили свої позиції. Однак в останньому матчі підопічні Ернесто Вальверде втратили очки, зігравши внічию 0:0 на виїзді з «Мальоркою». «Червоно-білі» виглядали значно переконливіше за «острів’ян», але пробити їхній захист не змогли. У підсумку «леви» залишилися без голів; на щастя, команда тримала свої ворота на замку.

"Атлетик" посідає 5-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 7 очок, при співвідношенні м'ячів 6:4.

Кадіс

Кадіс перервав двоматчеву серію без перемог, впевнено перемігши вдома Вільяреал з рахунком 2:1 в останньому турі. Команда Серхіо Гонсалеса першою пропустила автогол, але команда швидко виправила ситуацію. Незабаром після цього гості залишилися в меншості. “Жовта підводний човен” сповна скористалася здобутою перевагою, забивши ще двічі у ворота суперника. Перемогу господарям принесли точні удари Мачіса (дубль) і Рамоса Де Ла Флора.

Кадіс займає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 7 очок, при співвідношенні м'ячів 5:4.

Атлетик проти Кадіса

Факти про матч Атлетік проти Кадіса

  • Голи менше 2,5 у 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги Атлетика 1,81.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать басків. Коефіцієнт на перемогу "Атлетіка" становив 1,53. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,01. Котирування зупинилися на Victoria Cadiz о 7.11. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,81, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У «Атлетика» все добре, команда намагатиметься націлитися на єврокубки. У Кадісі задоволені результатом на старті сезону, але очікувати великого прориву від клубу в цілому не доводиться. Що стосується майбутньої зустрічі, то, думаю, хлопці Вальверде зможуть взяти вдома три важливі очки. Кадіс не може виграти 6 матчів поспіль на виїзді, і продовжить серію: перемога Атлетіка – 1,53.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0