Торпедо-БелАЗ – Славія Мозир. Чи продовжать господарі безпрограшну серію?

15 вересня в матчі 21-го туру Вищої ліги Білорусі зустрінуться команди «Торпедо-БелАЗ» і «Славія Мозир». Матч прийме «Торпедо Арена» (Жодіно).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Торпедо-БелАЗ» – «Славія Мозир».

Торпедо-БелАЗ

Торпедо-БелАЗ перервало серію з шести матчів без перемог у національному чемпіонаті, обігравши на виїзді «Іслоч» з рахунком 2:1 в останньому турі чемпіонату. Підопічні Дмитра Молоша невдало розпочали матч, дозволивши «вовкам» вийти вперед. Далі автозаводці активізувалися, забивши два голи до перерви. Згодом жодінці не поспішали в атаку, вважаючи за краще відстоювати свою перевагу. Героєм зустрічі у гостей став Мякіш, який оформив дубль.

Торпедо-БелАЗ посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 32 очки після 18 зустрічей, при різниці м'ячів 24:12.

Славія Мозир

«Славія» незмінно досягає успіху в другому матчі поспіль, цього разу команда вдома була сильнішою за «Бєлшину» 4:1. Підопічні Івана Біончика на правах господарів активно йшли вперед, завдяки чому менш ніж за годину зуміли забити три голи. Згодом «слов'яни» включилися в боротьбу виходячи з ситуації, так і не дозволивши гостям скоротити відставання. Влучні удари Іванова, Антілевського, Кобета та Сидоренка принесли перемогу мозирянам.

У турнірній таблиці Вищої ліги "Славія" посідає 4-е місце, набравши 31 очко після 19 матчів, при різниці м'ячів 24:17.

Торпедо-БелАЗ – Славія Мозир

Торпедо-БелАЗ – Славія Мозир факти

  • Торпедо-БелАЗ не програє в останніх 4 матчах сезону;
  • Обидві команди забили в останніх 8 очних зустрічах між Торпедо та Славією 1,65;
  • Славія не програє в 7 з 8 останніх матчів сезону;
  • Торпедо-БелАЗ не програє проти Славії в останніх 16 матчах 1.68.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу в матчі господарям поля. Коефіцієнт на перемогу «Торпедо» становив 2,27. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування Вікторії Славії зупинилися на позначці 2,80. Букмекери не знають, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,90, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,80. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Торпедо-БелАЗ, зазнавши невдачі в Європі, стабільно і сильно виступає на внутрішній арені. «Славія» також проводить якісний сезон, реально борючись за медалі. Торпедівці рідко програють вдома, плюс Мозир не блищить стабільністю на виїзді. Тому в найближчій грі, думаю, господарі без очок не залишаться: «Торпедо-БелАЗ» не програє – фора 1 (0) – 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0