Валенсія проти Атлетіко. Чи продовжать «матрацники» безпрограшну серію в Прімері?

16 вересня в рамках 5-го туру іспанської Ла Ліги на арені «Месталья» (Валенсія) змагатимуться команди «Валенсія» та «Атлетіко».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Валенсія" – "Атлетіко".

Валенсія

Валенсія програє другий матч поспіль, цього разу команда на виїзді поступилася Алавесу з мінімальним рахунком 0:1. Підопічні Рубена Барая невдало вступили в матч, дозволивши господарям нав'язати собі свої умови. Вже на 6-й хвилині «кажани» помилилися; Озкаяр випадково зрізав м'яч у власні ворота. Згодом «помаранчеві» спробували виправити своє становище, але врятувати хоча б нічию не вдалося.

В турнірній таблиці Ла Ліги "Валенсія" посідає 11 місце, набравши 6 очок, різниця м'ячів - 4:4.

Атлетіко

Атлетіко не програє в новому сезоні; в останньому матчі Ла Ліги клуб святкував виїзну перемогу над Райо Вальєкано 7:0. Підопічні Дієго Сімеоне виклалися на повну у першому таймі, коли зуміли забити грандам три голи. На досягнутому «матрацники» вирішили не зупинятися, добивши ворога за інерцією. У складі індійців голи відзначилися Мората (дубль), Грізманн, Депай, Моліна, Корреа та Льоренте.

Атлетіко посідає 4-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 7 очок після 3 зустрічей, при різниці м'ячів 10:1.

Валенсія проти Атлетіко

Валенсія – Атлетіко факти

  • У 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги Атлетіко було забито більше 2,5 голів 2,06;
  • Атлетіко Мадрид забив принаймні 2 голи в 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги;
  • Атлетіко Мадрид не програє в останніх 7 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать мадридців фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу Валенсії становив 3,78. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,53. Котирування Вікторії Атлетіко зупинилися на позначці 2,02. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,79, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Валенсія несподівано яскраво почала сезон, але швидко згасла, оскільки команді бракувало кадрів і потенціалу. "Атлетіко" знаходиться в чудовій формі на початку сезону і має намір боротися за титул. Враховуючи кадровий потенціал суперників, форму і потенціал, думаю, що «матрацники» візьмуть три очки: перемога «Атлетіко» – 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0