Ренн проти Лілля. Чи продовжать бретонці безпрограшну серію?

16 вересня в матчі 5-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди «Ренн» і «Лілль». Прикладом бою є арена Roazon Park (Ренн).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ренн" – "Лілль".

Ренн

Ренн досі не програє в новому сезоні, і команда тричі зіграла внічию. В останньому матчі чемпіонату клуб на виїзді поступився Бресту з рахунком 0:0. Команда Бруно Дженезіо за ігровим рівнем ні в чому не поступалася господарям; команда навіть частіше проводила свої атаки. При цьому «пірати» вміло оборонялися, так що «червоно-чорні» не змогли забити жодного голу. Загалом результат відповідав темпу гри.

"Ренн" посідає 7 місце в турнірній таблиці Ліги 1, набравши 6 очок, різниця м'ячів - 8:4.

Лілль

Лілль може бути задоволений останніми результатами; команда зуміла потрапити в груповий етап ЛКФ, вибивши хорватську «Рієку». Непогано виступили підопічні Паулу Фонсеки і в останньому матчі національного чемпіонату, обігравши вдома Монпельє з мінімальним рахунком 1:0. «Червоно-сині» скористалися швидкісною перевагою, і на 2-й хвилині Язічі вивели їх вперед. Згодом доги продовжили домінувати над паладінами, але зміцнити свою перевагу їм не вдалося.

Лілль займає 5 місце в Лізі 1, набравши 7 очок, при співвідношенні м'ячів 5:5.

Ренн проти Лілля

Ренн – Лілль: факти

  • Ренн зіграв внічию в останніх трьох іграх Ліги 1 3,65.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Коефіцієнт на перемогу "Ренна" становив 2,09. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,65. Для Victoria Lille котирування зупинилися на 3,45. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 2,17, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Загалом «Ренн» демонструє непогані результати, але команді не вистачає характеру, щоб вирвати перемоги та зберегти результат. Лілль, як завжди, відмінно грає вдома, але на виїзді у "Псів" виникають проблеми, які не дозволяють їм без зривів рухатися по турніру. Враховуючи нестабільність гостей на чужому полі, плюс безпрограшну серію господарів, думаю, що бретонці вдома без очок не залишаться: «Ренн» не програє — фора 1 (0) — 1,54.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0