Аль-Хіляль проти Аль-Ріяда. Чи продовжить Александар Мітровіч забивати результати в Саудівській Аравії?

У п'ятницю, 15 вересня, на стадіоні "Принц Фейсал бін Фахд" в Ер-Ріяді відбудеться матч "Аль-Хіляль" - "Аль-Ріяд" в рамках 6-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аль-Хілал проти Аль-Ріяда

Аль-Хілаль

Аль-Хілаль показав фантастичну гру на полі чемпіона Іттіхад і завдяки хет-трику Александара Мітровіча здобув перемогу, яка дозволила команді Хорхе Жезуса лідирувати в Суперлізі Саудівської Аравії. А ось Неймар ще не дебютував за Хілал, який набирає форму в резерві і демонструє там трюки з м'ясом для розваги публіки.

Хілал є сильною та збалансованою командою, яка має чудового воротаря у вигляді Буну, лідера оборони у Кулібалі, пару Невес-Мілінкович-Савіч у півзахисті та чарівне атакуюче тріо Неймар-Мітрович-Малком. Поки що у зіркових легіонерів помітних проблем із мотивацією немає, і Неймар нарешті повинен дебютувати проти Ер-Ріяда.

Аль-Ріяд

«Аль-Ріяд» — це команда, яка не має грошей «Аль-Хіляля». Склад Ер-Ріяда формується з посередніх іноземних гравців, і навіть вони стали підсиленням для клубу, який минулого сезону виступав у першому дивізіоні, але зміг піднятися до Суперліги завдяки розширенню її учасників.

Після дебютної перемоги над «Аль-Вехдою» та нічиєї з «Дамаком» Ер-Ріяд має серію поразок, яку навряд чи перервуть у грі з «Аль-Хілалем». Крім Андре Грея та Дідьє Ндонга, в Ер-Ріяді немає відомих гравців, але ці іноземні гравці не вражають і ще не є ключовими виконавцями, як Хуанмі, який прийшов з Бетіса.

Аль-Хіляль проти Аль-Ріяда

Аль-Хілаль проти Аль-Ріяда факти

  • У трьох з п'яти матчів нинішнього чемпіонату "Аль-Хіляль" забивав мінімум тричі;
  • Серб Мітровіч забив 4 голи в останніх трьох матчах Хілала;
  • Ер-Ріяд не забивав в останніх трьох матчах, програвши з 8 пропущеними м'ячами.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом матчу буде "Аль-Хіляль" - на його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1.12, нічию оцінюють в 7.3, а на можливу перемогу "Аль-Ріяда" - 20.0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Аль-Хіляль» дуже добре виступив на старті чемпіонату, і в цій грі може дебютувати Неймар, який тільки посилить атакувальну силу команди. Атака Хілала виглядає вражаюче, і у синіх не повинно бути проблем з Ер-Ріядом. У букмекерській конторі 1xbet є сенс поставити на гандикап Аль-Хіляля (-3) за 2,85, оскільки Ер-Ріяду важко забивати голи, а в цій грі команді бельгійця Феррейри доведеться переважно захищатися.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0