Фламенго проти Атлетіко Паранаенсе. Яка команда продовжить безпрограшну серію в Серії А?

14 вересня в матчі 23-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди Фламенго та Атлетіко Паранаенсе. Матч прийматиме стадіон Маракана (Ріо-де-Жанейро).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Фламенго» проти «Атлетіко Паранаенсе».

Фламенго

Фламенго не програє чотири матчі поспіль у національному чемпіонаті; в останньому турі команда на виїзді перемогла «Ботафого» з рахунком 2:1. Команда Хорхе Сампаолі вдало розпочала матч, змусивши суперника випадково перевести м'яч у власні ворота на 2-й хвилині. Після цього господарі перехопили ініціативу, відновивши рівновагу ще до перерви. Стерв'ятники не мирилися з таким станом речей; у другому таймі Енріке точним ударом приніс їм перемогу.

Фламенго посідає 4-е місце в Серії А, набравши 39 очок, із співвідношенням м'ячів 36:27.

Атлетіко Паранаенсе

Атлетіко Паранаенсе не програє вже вісім турів поспіль у чемпіонаті країни, хоча в останньому матчі "червоно-чорні" знову втратили очки, зігравши вдома внічию з Атлетіко Мінейро 1:1. Команда Пауло Турра провалила на старті матчу, дозволивши гостям відкрити рахунок на 6-й хвилині. «Урагани» швидко захопили ініціативу, але відігратися вдалося лише в другому таймі, коли на допомогу прийшов Вітор Роке. Тоді господарі залишилися в меншості, Фернандіньо був вилучений з поля, тому про перемогу говорити не доводилося.

Атлетіко Паранаенсе посідає 7-е місце в чемпіонаті, набравши 34 очки з різницею м'ячів 32:26.

Фламенго проти Атлетіко Паранаенсе

Фламенго проти Атлетіко Паранаенсе факти

  • Атлетіко PR зіграв унічию в 5 з останніх 6 матчів бразильської першості 3,67;
  • Фламенго не програє в 10 з останніх 11 матчів чемпіонату Бразилії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери очікують успіху від господарів. Коефіцієнт на перемогу Фламенго становив 1,72. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,67. Котирування Вікторії Атлетіко Паранаенсе зупинилися на позначці 4,43. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,99, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Фламенго знаходиться в оптимальному стані, команда не програє вдома вже 14 матчів поспіль у всіх турнірах. Атлетіко Паранаенсе зараз також у відмінній формі; команда має тривалу серію без поразок, що дозволило їй наблизитися до групи лідерів. Що стосується майбутньої гри, то, враховуючи сильну гру «стерв'ятників» вдома, підопічні Сампаолі зможуть обіграти прямого конкурента: перемога «Фламенго» – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0