Манчестер Юнайтед – Брайтон. Чи повернуться «червоні дияволи» на шлях перемог?

У суботу, 16 вересня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться матч "Манчестер Юнайтед" - "Брайтон" в рамках п'ятого туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Брайтон".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед не найкращим чином розпочав новий сезон АПЛ, здобувши лише дві перемоги та поступившись двом лондонським командам – Тоттенхему та Арсеналу. У минулому турі підопічні Еріка тен Хага програли «канонірам» на останніх хвилинах матчу і зараз явно не в найкращому настрої.

У майбутньому матчі «червоні дияволи» явно розраховують повернутися на переможний шлях, але це буде дуже важко, адже команда зіграє з незручним суперником. Навіть на власному стадіоні з домашніми вболівальниками Манчестер Юнайтед повинен значно покращити якість своєї гри, щоб взяти всі три очки.

Брайтон

«Брайтон» почав новий сезон Чемпіонату Англії дуже швидко та відважно, набравши дев'ять очок у стартових чотирьох турах. Поразка від Вест Хема з рахунком 1:3 була болючою для «Чайки», але в цілому команда Роберто Де Дзербі знаходиться в дуже хорошій формі і демонструє дуже високий рівень футболу.

Без сумніву, Брайтон захоче продемонструвати свої найкращі якості в матчі нового туру АПЛ, підтвердивши свої амбіції на виїзді проти топового суперника. «Чайки» не поважають авторитетів і їхня можлива перемога в наступному матчі точно не потрапить у розряд сенсаційних.

Манчестер Юнайтед – Брайтон

Манчестер Юнайтед – Брайтон факти

  • У минулому чемпіонаті Англії Брайтон двічі переміг Манчестер Юнайтед: 2:1 і 1:0;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,50;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 1,43;
  • Брайтон виграв три з останніх п'яти матчів проти Манчестер Юнайтед у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч п'ятого туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити 2,19, на нічию - 3,70, а на перемогу Брайтона - за 3,05. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мабуть, центральний матч нового раунду чемпіонату Англії, в якому між собою зіграють суперники, що борються за місце в єврокубковій зоні турнірної таблиці. Манчестер Юнайтед спробує реабілітуватися перед уболівальниками не тільки за результат останнього туру, а й за дві поразки від Брайтона в останній Прем'єр-лізі. «Чайки», у свою чергу, не визнають фаворитів і приїдуть на «Олд Траффорд» виключно за позитивним результатом. Голи в такому матчі точно будуть, тому логічно поставити на тотал овер (3,5) за 2,21.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0