Вулвергемптон проти Ліверпуля. Чи підтвердять «червоні» статус фаворита?

У суботу, 16 вересня, на стадіоні "Моліне" відбудеться матч "Вулверхемптон" - "Ліверпуль" в рамках 5-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вулвергемптон» проти «Ліверпуля».

Вулверхемптон

Вулверхемптон не найкращим чином розпочав новий сезон Чемпіонату Англії, тричі поступившись у стартових чотирьох турах і здобувши лише одну перемогу. Виправданням для команди може бути те, що календар і рівень суперників не найпростіший, адже попереду у «Вовків» ще один топовий суперник – «Ліверпуль».

У новому матчі за підтримки місцевих уболівальників «Вулвергемптон» цілком здатний зробити сенсацію, але для цього потрібно стрибнути вище голови та показати надійну гру в обороні. Крім того, для позитивного результату команда повинна продемонструвати відмінну реалізацію гольових моментів.

Ліверпуль

Ліверпуль ще не програвав у поточному чемпіонаті Англії, здобувши кілька важливих перемог у стартових матчах. Особливо показовим є успіх у грі з Ньюкаслом, коли команда Юргена Клоппа зуміла вирвати перемогу, провівши більшу частину матчу в меншості.

У минулому турі «червоні» впевнено перемогли на своєму стадіоні «Астон Віллу» і тепер справедливо розраховують на продовження переможної ходи. На майбутній матч наставник німецького «Ліверпуля» виставить своїх найсильніших гравців і неодмінно мотивуватиме своїх гравців на нові три очки.

Вулвергемптон проти Ліверпуля

Факти про матч «Вулверхемптон» проти «Ліверпуля».

  • У минулому чемпіонаті Англії команди обмінялися перемогами: «Ліверпуль» переміг 2:0, а «Вулверхемптон» — 3:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,46;
  • Тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що «обидві команди заб'ють» 1,64;
  • Ліверпуль ще не програвав у поточному чемпіонаті Англії;
  • Ліверпуль виграв три з останніх п'яти матчів проти Вовків у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед шанувальників англійського футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч у рамках 5-го туру Прем'єр-ліги: на перемогу Вулвергемптона можна поставити 6,60, на нічию 5,00, і на перемогу Ліверпуля за 1,42. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери справедливо віддають перевагу в цьому протистоянні Ліверпулю, вважаючи гостей явним фаворитом гри. Але «Вулверхемптон» на власному полі здатний створити проблеми супернику будь-якого рівня та статусу, тож господарі явно розраховують на хорошу гру у найближчому матчі. «Вовки» напевно зроблять наголос на обороні, і буде цікаво побачити, чи зможуть «червоні» зламати їхню лінію захисту. Цікавим вибором буде ставка на тотал менше (3,5) за 1,68

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0