Дженоа проти Наполі. Чи загладиться чемпіон за поразку в минулому турі?

16 вересня в матчі 4-го туру італійської Серії А на «Луїджі Ферраріс Арена» (Дженоа) зустрінуться команди «Дженоа» і «Наполі».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Дженоа» – «Наполі».

Дженоа

Дженоа не змогла розвинути успіх, програвши на виїзді «Торіно» з рахунком 0:1 в останньому матчі чемпіонату Італії. Команда Альберто Джилардіно не змогла нав'язати Буллз свої умови; команда контролювала м'яч менше 40% ігрового часу. При цьому «грифони» добре грали в захисті, знищуючи всі атаки господарів. Вже в додатковий час до основного часу «червоно-сині» дав слабину, дозволивши туринцям забити єдиний гол.

Дженоа займає 14 місце в турнірній таблиці, набравши 3 очки, при різниці м'ячів 2:5.

Наполі

Наполі перервав серію з двох перемог поспіль у чемпіонаті; в останньому турі команда вдома зазнала поразки від «Наполі» з рахунком 1:2. Команда Руді Гарсії провела матч краще, команда володіла м'ячем понад 60% ігрового часу. При цьому саме «орлята» першими відкрили рахунок. У першому таймі «Осликам» вдалося відігратися, Зєлінскі влучно влучив у ворота. Після перерви неаполітанці припустилися чергової помилки, яка в підсумку коштувала їм перемоги.

"Наполі" займає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок, різниця м'ячів - 6:3.

Дженоа проти Наполі

Генуя проти Наполі факти

  • Наполі не програє в 5 з останніх 6 ігор 1,72.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать неаполітанців фаворитами матчу. Котирування успіху Дженоа становили 4,90. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,00. Котирування Вікторії Наполі зупинилися на позначці 1,72. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Генуя діє з різним ступенем успіху; перед клубом стоїть завдання закріпитися в еліті. Поки що перспективи «грифонів» туманні. Наполі після яскравого старту сенсаційно програв у минулому турі, тож пауза на ігри збірної має піти неаполітанцям. У найближчій грі, я впевнений, хлопці Руді Гарсії досягнуть успіху, вони сильніші кадрово, злі після провалу в останньому турі, викладуться на 100% перемоги перед стартом у Європі: перемога Наполі – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0