Вест Хем – Манчестер Сіті. Чи продовжиться безпрограшна серія чемпіона?

У суботу, 16 вересня, на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться матч між Вест Хемом і Манчестер Сіті в рамках 5-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" – "Манчестер Сіті".

Вест Хем

Вест Хем чудово стартував у новому Чемпіонаті Англії, жодного разу не програвши в стартових раундах. "Молотобійники" виграли три останні матчі, включаючи перемоги над "Брайтоном" і "Челсі", і добре почали сезон, підтверджуючи свої амбіції поборотися за місце у верхній частині таблиці.

Попереду у команди Девіда Мойєса дуже серйозне випробування у вигляді матчу проти чинного чемпіона Прем'єр-ліги, і в такій зустрічі господарям необхідно показати свій кращий футбол, щоб взяти очки. Підтримка домашніх уболівальників буде важливим фактором для Вест Хема цього дня.

Манчестер Сіті

Команда Пепа Гвардіоли розпочала новий сезон Прем'єр-ліги ще краще, вигравши всі перші чотири раунди. З перших матчів «Манчестер Сіті» підтверджує статус головного фаворита нинішнього сезону і цілком можливо, що «сітіянам» знову вдасться захистити свій чемпіонський титул.

Для «Манчестер Сіті» починається дуже насичена частина сезону, адже команда зіграє не лише в чемпіонаті Англії, а й у Лізі чемпіонів та Кубку англійської ліги. Тому іспанський наставник «городян» обов’язково буде використовувати активну ротацію і дасть шанс усім своїм гравцям.

Вест Хем – Манчестер Сіті

Вест Гем – Манчестер Сіті факти

  • В останньому розіграші Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" двічі впевнено переміг "Вест Гем": 2:0 і 3:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка була на Оверхед (2,5) 1,56;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,71;
  • Манчестер Сіті здобув чотири перемоги в перших чотирьох турах чемпіонату Англії;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з п'яти останніх матчів проти Вест Хема в чемпіонаті Англії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч у рамках 5-ї англійської Прем’єр-ліги: на перемогу Вест Хема можна поставити 6,00, на нічию – 4,70, на Перемога Манчестер Сіті - за 1,49. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч в рамках нового туру чемпіонату Англії, в якому Манчестер Сіті спробує продовжити переможну серію на виїзді в матчі з Вест Гемом. Ймовірно, «молотобійці» влаштують фавориту і чинному чемпіону неприємний сюрприз на своєму стадіоні і, як мінімум, цілком можуть претендувати на свої ворота. Тому ставка на те, що заб'ють обидві команди, 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0