ПСЖ – Боруссія Дортмунд. Чи зможуть «Джмелі» досягти успіху в Парижі?

19 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на арені «Парк де Пренс» (Париж) зійдуться ПСЖ і дортмундська «Боруссія».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ проти Боруссії Дортмунд

ПСЖ

Парі Сен-Жермен знову не зміг досягти своєї мети минулого сезону; цього разу команда завершила шлях до Ліги чемпіонів в 1/8 фіналу, поступившись за сумою двох матчів «Баварії». Парижани теж нервово пережили чемпіонат Франції, але все ж зуміли зберегти титул чемпіона. Влітку на тренерський місток «червоно-синіх» прийшов Луїс Енріке, який покликаний змінити якісний рівень гри французів. Поки плани тренера працюють, ПСЖ не програє вже 4 матчі поспіль.

В останньому матчі Ліги 1 парижани перемогли Ліон з рахунком 4:1.

Боруссія Дортмунд

Минулого сезону «Боруссія» не показала себе добре; в Європі "жовто-чорні" знялися з перегонів після 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, програвши за сумою двох матчів лондонському "Челсі". У чемпіонаті Німеччини «джмелі» зіткнулися з прикрою невдачею; команда не змогла виграти срібну салатницю, лише за додатковими показниками віддавши трофей Баварії. Команда Едіна Терзіча добре розпочала новий сезон, а в Бундеслізі команда не програє.

В останньому матчі чемпіонату «джмелі» дещо знизили оберти, зігравши вдома внічию з «Хайденхаймом» 2:2.

ПСЖ – Боруссія Дортмунд

ПСЖ – Боруссія Дортмунд: факти

  • ПСЖ не програє в останніх 4 іграх у всіх турнірах;
  • «Боруссія» не програє в останніх 12 іграх у всіх турнірах;
  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 6 з останніх 8 матчів Боруссії 1,55.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх парижан. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ становив 1,65. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,30. Для Вікторії Боруссія Дортмунд котирування зупинилися на 5.00. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,41, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,55. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Перед цим сезоном ПСЖ здійснив кадрову революцію; кілька найкращих виконавців, на чолі з Мессі та Неймаром, покинули клуб і підписали контракт із великою групою перспективних виконавців. Борусія, як завжди, влітку втратила низку лідерів і важко входить у новий сезон. Захист «джмелів» вкрай непереконливий, звідси і втрата очок у Бундеслізі. Враховуючи проблеми німців у обороні та нестабільність гравців атаки, думаю, Луїс Енріке дебютує на чолі парижан у Лізі чемпіонів із трьома очками: перемога ПСЖ – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0