Лаціо проти Атлетіко. Чи продовжать іспанці серію успішних матчів цього сезону?

19 вересня в матчі 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на "Олімпіко Арені" (Рим) зустрінуться команди "Лаціо" і "Атлетіко".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лаціо" проти "Атлетіко".

«Лаціо»

У минулому сезоні «Лаціо» брав участь у Лізі конференцій, де команда в цілому показала хороші результати, дійшовши до 1/8 фіналу. «Орлята» надзвичайно вдало виступили в національному чемпіонаті, клуб фінішував на другому місці, тим самим здобувши пряму путівку до Ліги чемпіонів. Але в новій Серії А підопічні Мауріціо Саррі поки не показують великих результатів; У перших трьох турах команда відсвяткувала лише одну перемогу.

В останньому матчі чемпіонату римляни на виїзді були сильнішими за Наполі – 2:1.

Атлетіко

За підсумками минулого європейського сезону «Атлетіко» зіткнувся з повним провалом; команда завершила свої виступи перед Новим роком, не зумівши подолати груповий етап Ліги чемпіонів. Але в чемпіонаті Іспанії підопічні Дієго Сімеоне змогли покращити свої позиції, здобувши в підсумку бронзові медалі Прімери. «Матрацники» добре почали свій шлях і в нинішній Ла Лізі команда ще не знає поразок.

Чудовим для «червоно-білих» вийшов останній матч, в якому гості не залишили сліду від «Райо Вальєкано» 7:0.

Лаціо проти Атлетіко

Лаціо – Атлетіко факти

  • Атлетіко не програє в останніх 7 іграх у всіх турнірах;
  • Загальна кількість забитих голів понад 2,5 у 6 з останніх 7 матчів Атлетіко 2,0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям з Мадрида. Коефіцієнт на успіх Лаціо становив 2,95. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,35. Котирування Вікторії Атлетіко зупинилися на позначці 2,49. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,85, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Лаціо» на початку сезону виступає нестабільно, якби не перемога над «Наполі», можна було б сказати, що він провалюється. Атлетіко, навпаки, потужно увійшов у сезон, іспанці мають намір реабілітуватися за минулорічний провал у Лізі чемпіонів. Враховуючи склад, форму і клас команд, думаю, що хлопці Сімеоне зможуть привезти очки зі столиці Італії: «Атлетіко» не програє – фора 2 (0) – 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0