Шахтар Донецьк – Порту. Чи вдасться «гірникам» успішно стартувати в єврокубках?

19 вересня в матчі 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА зустрінуться команди донецький «Шахтар» і «Порту». Прикладом бою є арена Volkparkstadion (Гамбург).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шахтар Донецьк – Порту

Донецький «Шахтар»

Минулого року донецький клуб почав свій єврокубковий шлях у Лізі чемпіонів, команда фінішувала на третьому місці квартету, тим самим перейшовши до League of Legends. У другому за значимістю турнірі "гірники" затрималися недовго, програвши в 1/8 фіналу "Фейєнорду" (1:1, 1:7). «Оранжево-чорні» переконливо виступили в українській Прем’єр-лізі, здобувши черговий чемпіонський титул. Уже в нинішньому сезоні підопічні Патріка ван Левена стартували переконливо, пройшовши серію з шести матчів без поразок.

В останньому матчі УПЛ "Шахтар" на виїзді обіграв "Минай" з рахунком 4:1.

Порту

Минулий сезон «Порту» провів у Лізі чемпіонів, де команда виступила на гідному рівні. Португалець пробився до 1/8 фіналу, у підсумку поступившись Інтеру після двох зустрічей. У національному чемпіонаті підопічні Серхіо Консейсау теж не виступили, тому команда вдовольнилася лише сріблом. Але в Кубку Португалії «дракони» показали свій клас, вигравши трофей. Вже в новому сезоні «Порту» почав диктувати свої умови з перших турів; команда не виграє в чотирьох зустрічах.

Минулого вікенду «дракони» в рамках чемпіонату Португалії на виїзді обіграли Ештрелу з рахунком 1:0. У 5 іграх Прімейра Ліги Порту має 13 очок і лідирує в турнірній таблиці.

Шахтар Донецьк – Порту

Шахтар Донецьк – Порту факти

  • Шахтар не програє в останніх 6 іграх у всіх турнірах;
  • Порту не програє в останніх 5 іграх у всіх турнірах;
  • Обидві команди цього сезону в 5 з 6 ігор за участю «Шахтаря» забили 1,68.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх португальських «драконів». Коефіцієнт на перемогу «Шахтаря» становив 4,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,95. Котирування Victoria Porto зупинилися на позначці 1,81. Букмекер чекає результативної футбольної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,13, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Шахтар не в найкращому становищі; команда продовжує проводити домашні ігри за кордоном. Плюс потрібно зміцнювати кадровий потенціал команди, практично по всіх лініях. «Порту» виступає непереконливо на початку сезону, але потенціал клубу на даний момент виглядає більш солідним, ніж у суперника. Обидві команди не вражають грою в новому сезоні, українці багато помиляються в обороні, а португальці намагаються забити кожен гол. Команди непередбачувані, тому не раджу возитися з результатами, але можна спробувати зіграти на ворота команд. Українці пропустять, в цьому немає жодних сумнівів, але вони також цілком здатні забити, тому я рекомендую забивати голи обом клубам: обидва заб’ють – так – 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0