Краснодар проти Динамо Москва. Чи продовжать «Бики» безпрограшну серію цього сезону?

19 вересня в рамках 4-го туру Кубка Росії з футболу на арені «Краснодар» поміряються між собою «Краснодар» і московське «Динамо».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Краснодар" - "Динамо" Москва

Краснодар

Краснодар святкував першу перемогу в новому Кубку Росії, обігравши на виїзді Нижній Новгород з мінімальним рахунком - 1:0. Підопічні Володимира Івіча домінували на полі, але зламати оборону ніжинців так і не змогли. У підсумку лише в кінцівці «чорно-зелені» знайшли лазівку; Кордова точним ударом приніс своїй команді перемогу. Краснодар займає 3-е місце в групі D, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 5:6.

У національному чемпіонаті «бики» теж показали клас, обігравши в останньому матчі на своєму полі «Спартак» з рахунком 2:0.

Динамо Москва

Московське «Динамо» зазнало невдачі в останньому матчі Кубка; клуб був обіграний на виїзді «Спартаком» з рахунком 1:4. Підопічні Марселя Лічки відверто проспали перший тайм, коли дозволили «червоно-білим» забити 4 голи. Згодом господарі перестали грати, тож «Динамо» зусиллями Нгамали зуміло зняти рахунок. Динамо посідає 2 місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, різниця м'ячів 6:8.

Минулого вікенду "синьо-білі" не змогли перемогти вдома паризький НН, пропустивши гол на 88-й хвилині та зігравши внічию 1:1.

Краснодар проти Динамо Москва

Краснодар - Динамо Москва факти

  • Краснодар не програє в останніх 5 матчах сезону;
  • Динамо Москва не програє в 9 з останніх 10 ігор сезону 2,29;
  • Тотал був менше 2,5 у 7 з останніх 8 матчів Краснодара сезону 2,67;
  • У 8 з 11 останніх матчів московського "Динамо" тотал перевищував 2,5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу «Бикам» у домашній грі. Котирування успіху Краснодара становили 2,24. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,80. Котирування Вікторії Динамо Москва зупинилися на 3,15. Від кубкового матчу букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,67, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,48. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Краснодар» показує відмінний прогрес у першій частині сезону, команда лідирує в чемпіонаті, на такому ж рівні виглядає і в кубку. «Динамо» під керівництвом Марчіна Ліка покращилося, але москвичі не застраховані від падінь і несподіваних втрат очок. У кубкових матчах тренери чергуються, віддаючи ігрову практику найближчому резерву. Думаю, цього разу обидва тренери зроблять кілька кадрових змін, що вплине на результат матчу. Як завжди в іграх «Динамо», забитих м’ячів буде багато: всього за 3 – 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0