Ахмат проти Зеніту. Чи продовжать господарі безпрограшну серію цього сезону?

20 вересня в матчі 4-го туру Кубка Росії з футболу на «Ахмат-Арені» (Грозний) зустрінуться команди «Ахмат» і «Зеніт».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ахмат – Зеніт

Ахмат

Ахмат набрав хороші оберти, команда не програє вже чотири матчі поспіль на всіх рівнях. В останньому матчі Кубка країни команда Грозного обіграла вдома «Крила Рад» з рахунком 3:1. Підопічні Мирослава Ромащенка діяли набагато переконливіше, команда скористалася своїми шансами на повну. Голами у "зелено-білих" відзначилися Конате, Челікович та Олейников. Ахмат посідає 3 місце в групі С, набравши 3 очки, різниця м'ячів 3:5.

У РПЛ грозненці теж показали свій клас, обігравши на виїзді «Урал» з рахунком 1:0.

Зеніт

Зеніт дозволив собі розслабитися в останньому матчі Кубка, що призвело до виїзної поразки від «Балтики» з мінімальним рахунком 0:1. Підопічні Сергія Семака виглядали на полі краще, а команда не поспішала в атаку. У підсумку прибалтійці ще до перерви зуміли забити гол, чим залишили синьо-біло-синіх ні з чим. Зеніт займає друге місце в квартеті, набравши 6 очок, при співвідношенні забитих і пропущених м'ячів 3:1.

У РПЛ «зенітники» теж не влучили, зігравши внічию 1:1 на виїзді з московським ЦСКА.

Ахмат проти Зеніту

Ахмат vs Зеніт факти

  • Ахмат не програє в останніх 4 матчах сезону;
  • Тотал був менше 2,5 у 6 з 9 останніх матчів «Зеніту» сезону 1,93.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в кубковому матчі пітерцям. Котирування успіху Ахмата становили 3,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Котирування зупинилися на Вікторії Зеніт на 2,09. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,93, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,91. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Після зміни тренера Ахмат став регулярно набирати очки, покращуючи своє турнірне становище в РПЛ. Усі матчі на внутрішній арені «Зеніт» проводить з позиції сили, команда від матчу до матчу розвивається. Обидві команди підходять до очного поєдинку в хорошій формі, але все-таки клас гостей вищий, до того ж у кубку не можна помилятися, щоб не вилетіти, тому хлопці Семака будуть сильнішими: «Зеніт» перемагає – 2.09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0