ЦСКА проти Сочі. Чи перервуть армійці серію без перемог у цьому сезоні?

20 вересня в рамках 4-го туру Кубка Росії з футболу на WEB Arena (Москва) зійдуться команди ЦСКА і Сочі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Сочі

ЦСКА

ЦСКА довелося добре потрудитися в останньому матчі Кубка; гості лише в серії пенальті зуміли зламати опір сочинців – 1:0. Активнішими у зустрічі були підопічні Володимира Федотова, але розкрити оборону «барс» їм не вдалося; все вирішив щасливий випадок у серії пенальті. ЦСКА займає 2-е місце в групі А, набравши 5 очок, з різницею м'ячів 6:2. Останній матч чемпіонату склався для «червоно-синіх» невдало. Вдома команда зіграла внічию з «Крильями Рад» – 2:2. Більш того, по ходу матчу вони програвали 0:2.

Після 8 турів РПЛ москвичі займають середину таблиці з 12 очками.

Сочі

Зараз Сочі працює вкрай невдало; команда накопичила серію з трьох поразок поспіль на всіх рівнях. Невдало виступили підопічні Дмитра Хохлова і в останньому матчі Кубка Росії, програвши вдома після пенальті ЦСКА. В ігровому плані сочинці виглядали не гірше армійців, але їхнім атакам бракувало гостроти. У підсумку в основний час переможець не визначився, а в післяматчевій рулетці більше пощастило гостям. Сочі посідає 3 місце в квартеті, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 3:3.

Останній матч РПЛ «барси» також відверто провалили, поступившись на виїзді Оренбургу 0:3.

ЦСКА проти Сочі

Факти ЦСКА – Сочі

  • ЦСКА не може виграти останні 5 ігор сезону;
  • Сочі виграв 1 з останніх 8 ігор сезону;
  • Сочі програв 8 з останніх 9 виїзних матчів 1,70.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу армійцям у домашньому матчі. Коефіцієнт на успіх ЦСКА був 1,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,10. Для Вікторії Сочі котирування зупинилися в районі 5.00. Букмекер очікує голів від кубкового матчу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,11, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,75. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА дещо знизив обороти, впевненість команди похитнулася, а пауза на ігри збірної не пішла на користь армійцям. «Сочі» продовжує руйнуватися, причина невдач – у керівництві команди, тому виступ на футбольному полі також невдалий. Попри всі проблеми, армійці досвідченіші та класніші за суперників, до того ж вони грають на своєму полі, а сочинці не вміють грати на виїзді. Тому я чекаю перемоги хлопців Федотова над його колишніми гравцями: перемога ЦСКА – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0