Олімпіакос – Фрайбург. Чи продовжать греки переможну серію цього сезону?

21 вересня в матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи УЄФА зустрінуться Олімпіакос і Фрайбург. Гра відбудеться на стадіоні Караіскакіс (Пірей).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Олімпіакос» – «Фрайбург».

Олімпіакос

Олімпіакос розпочав цей сезон у півфінальному раунді кваліфікації Ліги Європи. У стартовому раунді відбору «червоно-білі» зустрілися з бельгійським «Генком», який елліни обіграли за сумою двох матчів – 1:0, 1:1. Уже у фіналі відбору підопічні Хосе Аніго зустрілися з сербськими «Чукарічки», які не змогли надати гідного опору, поступившись із загальним рахунком 6:1. Загалом «Олімпіакос» у відмінній формі; команда не програє вже 11 матчів поспіль.

В останньому матчі чемпіонату Греції "червоно-білі" перемогли Ламію з рахунком 4:0.

Фрайбург

«Фрайбург» був одним із учасників Ліги Європи минулого сезону. Німці змогли подолати груповий етап, у підсумку залишивши гонку на стадії 1/8 фіналу. Хлопці Крістіана Штрайха також добре виступили в чемпіонаті Німеччини; «Орли» зайняли п’яте місце в Бундеслізі, що дозволило їм почати наступний європейський сезон прямо з групи Ліги Європи. У цьому сезоні чемпіонату Німеччини «червоно-білі» виступають з перемінним успіхом; команді не вистачає стабільності.

У двох останніх іграх Бундесліги Фрайбург пропустив 9 голів, поступившись 0:5 Штутгарту та Боруссії Д 2:4.

Олімпіакос – Фрайбург

Факти про матч Олімпіакос – Фрайбург

  • Олімпіакос не програє в останніх 11 іграх;
  • Тотал був більше 2,5 в останніх 4 матчах Олімпіакоса цього сезону 1,85.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу в матчі представникам Німеччини. Коефіцієнт на перемогу Олімпіакоса становив 2,80. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,35. Котирування зупинилися на Freiburg Victoria на 2,42. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,88, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,85. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Олімпіакос» демонструє хороший рівень гри на старті сезону, команда серйозно має намір боротися за титул у Греції та вихід із групи в Європі. Фрайбург грає кошмарно в обороні, пропускаючи занадто багато голів, атака не може компенсувати ці помилки. У найближчій грі, думаю, елліни продовжать безпрограшну серію, німці зараз не витримають, до того ж увійдуть ротаційним складом. Хлопці Аніго заберуть очки: Олімпіакос не програє – фора 1(0) – 2,01.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0