Алавес проти Атлетика. Чи продовжать баски безпрограшну серію в Ла Лізі?

22 вересня в рамках 6-го туру іспанської Ла Ліги на «Мендізорроца Арена» (Віторія-Гастейс) поміряються силами «Алавес» і «Атлетик».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Алавес» проти «Атлетик».

«Алавес»

Алавес чергує перемоги з відвертими провалами, через що команда не може претендувати на високі місця. В останньому матчі чемпіонату Іспанії «бобовери» також оступилися; команда програла на виїзді Райо Вальєкано 0:2. Команда Луїса Гарсіа Плази показала хороші результати з точки зору ігрового процесу, але виконання команди їх підвело. При цьому «гіганти» вміло розпоряджалися своїми моментами, залишивши «славетних» у підсумку без успіху.

Алавес займає 12 місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 6 очок після 5 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 5:7.

Спортивний

Атлетік не програє чотири матчі поспіль у національному чемпіонаті; в останньому турі команда вдома була сильнішою за Кадіс 3:0. Підопічні Ернесто Вальверде повністю домінували на "жовтому субмарині", але зламати її захист так і не змогли. У підсумку лише після години ігрового часу «червоно-білі» відкрили ворота господарів. У складі басків відзначилися Гурусета, Вільялібре та Вільямс.

«Атлетик» посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 10 очок, при співвідношенні забитих і пропущених м’ячів 9:4.

Алавес проти Атлетика

Факти про матч Алавес проти Атлетіка

  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 в останніх 6 матчах Ла Ліги Алавеса 1,55;
  • Алавес не програє вдома в 14 іграх у всіх турнірах;
  • Атлетік не програє в останніх 4 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу баскам. Коефіцієнт на перемогу Алавеса становив 3,64. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,20. Котирування Вікторії Атлетік зупинилися на позначці 2,19. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом – 1.93, «Тотал більше 2» з лапками – 1.91. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Алавес сильний вдома, але ще не набирав очок на виїзді, команді потрібно працювати над стабільністю, щоб уникнути вильоту. Атлетик є одним із найстабільніших клубів у Прикладах; за останні роки баски не хапали зірок з неба, але й не підводили. Щодо майбутнього матчу, то думаю, що господарі зможуть безпрограшно продовжити серію вдома, баски не дивляться на голову вище суперника: Алавес не програє – 1Х – 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0