Барселона – Сельта. Чи продовжать каталонці переможну серію?

23 вересня в матчі 6-го туру іспанської Прімери на «Олімпіко Арені» (Барселона) зустрінуться команди «Барселона» і «Сельта».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Сельта".

Барселона

Барселона ще не зазнавала поразок у новому сезоні; в останньому матчі Ла Ліги команда не залишила сліду від Бетіса вдома 5:0. Підопічні Хаві, як господарі, активно йшли вперед, завдяки чому після першого тайму вели 2:0. Згодом «синьо-гранатові» вирішили не збавляти обертів, команда продовжила йти вперед, зрештою не залишивши й сліду від «зелено-білих». У складі каталонців забивали Жоао Фелікс, Левандовскі, Торрес, Рафінья та Кансело. Барселона посідає 1-е місце в Ла Лізі, набравши 13 очок, при співвідношенні м'ячів 13:4.

У середині тижня каталонці перемогли Антверпен у стартовому матчі Ліги чемпіонів 5:0.

Сельта

Сельта почала сезон не найкращим чином; у перших п'яти турах команда здобула лише одну перемогу. В останньому матчі чемпіонату «небожники» також програли, програвши вдома «Мальорці» з мінімальним рахунком 0:1. Підопічні Рафаеля Бенітеса виглядали на полі краще, команда володіла м'ячем 60% ігрового часу. При цьому «острів'яни» добре оборонялися, а під кінець матчу змогли розімкнути оборону «кельтів».

"Сельта" займає 14-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 4:7.

Барселона – Сельта

Факти про матч "Барселона" - "Сельта".

  • У 8 з останніх 10 матчів Барселони в Ла Лізі було забито більше 2,5 голів;
  • Барселона виграла останні 5 матчів сезону;
  • Барселона забила принаймні 2 голи в останніх 5 матчах Ла Ліги 1.61.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в черговому успіху каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони становив 1,33. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,61. Для Сельта Вікторія котирування зупинилися на позначці 8,56. Букмекери очікують від іспанських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом – 2.01, «Тотал більше 3» з лапками – 1.82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона рветься вперед на повній швидкості, команда виглядає потужною в атаці, до того ж на високому рівні працює в обороні. Сельта вже багато років є серед команд у підвалі Прімери. Клуб з Віго, попри всі проблеми, регулярно відбирає очки у каталонців. Однак зараз приводів для сенсації немає. «Синьо-гранатові» вдома не повинні мати проблем із здобутими трьома очками; нинішні «кельти» навряд чи зможуть зробити сенсацію: перемога «Барселони» з гандикапом 1 (-1,5) – 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0