Емполі – Інтер. Чи наберуть господарі перші очки в чемпіонаті?

24 вересня в рамках 5-го туру італійської Серії А на «Карло Кастеллані Арена» (Емполі) зійдуться «Емполі» та «Інтер».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Емполі" проти "Інтера".

Емполі

Емполі незмінно програє в п'ятому матчі поспіль; команда не забила жодного гола в Серії А. В останньому матчі національного чемпіонату повністю провалилися хлопці Паоло Дзанетті, які на виїзді зазнали розгромної поразки від Роми 0:7. «Сині» не особливо поступалися «Вовчиці» за геймплеєм; Провал клубу був лише в обороні, яка не змогла знайти протиотруту атаці римлян.

Емполі знаходиться на останній сходинці турнірної таблиці чемпіонату, клуб поки не має очок, різниця м'ячів 0:12.

Інтер

Інтер перебуває у відмінній формі, команда стабільно досягає успіху в четвертому матчі поспіль. В останньому турі Серії А підопічні Сімоне Індзагі не залишили жодного сліду від Мілана вдома 5:1. У першому таймі «чорно-сині» дозволили «дияволам» контролювати м’яч, а команда знову і знову йшла в атаку. Після перерви господарі активізували, не дозволивши супернику серйозно захопити результат. Голами у складі "змій" відзначилися Мхітарян (дубль), Тюрам, Чалханоглу та Фраттезі. Інтер займає 1 місце в чемпіонаті, набравши 12 очок, різниця м'ячів 13:1.

"Інтер" розпочав свою кампанію в Лізі чемпіонів у середині тижня з виїзної нічиї проти "Реал Сосьєдада" (1:1).

Емполі – Інтер

Емполі – Інтер: факти

  • Інтер виграв перший тайм і матч в останніх 6 матчах Серії А;
  • Інтер виграв останні 6 матчів Серії А;
  • Емполі не забивав в останніх 5 матчах Серії А. 2.10.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху міланського гранда. Коефіцієнт на перемогу Емполі становив 8,20. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,60. Для Вікторії Інтер котирування зупинилися на позначці 1,38. Від італійських команд букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,50, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,54. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Емполі - головний невдаха початку сезону в Італії; команді потрібно терміново щось змінювати, якщо вона хоче уникнути вильоту з еліти. Інтер, незважаючи на осічку в єврокубках, виглядає просто чудово, клуб претендує на титул в Італії. Враховуючи кризу господарів, їх невміння забивати та дірявий захист, думаю, міланці зможуть продовжити серію перемог у Серії А, взявши ще три очки: перемога «Інтера» з гандикапом 2 (-1,5) – 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0