Майорка проти Барселони. Чи продовжать каталонці переможну серію?

26 вересня в рамках 7-го туру іспанської Прімери на арені Estadi Mallorca Son Moix (Пальма-де-Майорка) змагатимуться «Мальорка» і «Барселона».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Майорка проти Барселони

Мальорка

Мальорка перервала серію з двох матчів поспіль за очками, поступившись на виїзді Жироні 3:5 в останньому турі Ла Ліги. Команди на полі показали справжній трилер, адже «циновари» вийшли вперед вже на 4-й хвилині. Господарі відразу ж включилися в боротьбу, один за одним забивши п'ять м'ячів. Підопічні Хав'єра Агірре подали ознаки життя лише в самій кінцівці, що дозволило їм хоча б уникнути принизливої поразки. Голами у острів'ян відзначилися Пратс (дубль) та Мурікі.

«Мальорка» посідає 15 місце в Ла Лізі, набравши 5 очок, при співвідношенні м’ячів 7:10.

Барселона

Барселона продовжує радувати своїх уболівальників перемогами. Після розгромної перемоги в Лізі чемпіонів над Антверпеном (5:0), каталонці в останньому турі Прімери вирвали перемогу у Сельти Віго 3:2. Підопічні Хаві повністю домінували в складі "Кельтів", і саме супернику вдалося вийти вперед у два м'ячі. У підсумку синьо-гранатовим довелося докласти чимало зусиль, щоб відігратися в останні 10 хвилин. У господарів забили Левандовскі (дубль) і Кансело.

Барселона посідає 1-е місце в чемпіонаті, набравши 16 очок, при співвідношенні м'ячів 16:6.

Майорка проти Барселони

Майорка проти Барселони факти

  • Барселона виграла 1-й тайм і матч у своїх останніх 11 іграх у всіх турнірах проти Мальорки 2,46;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 в останніх 5 іграх Барселони сезону;
  • Барселона виграла 6 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать каталонців фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу «Мальорки» становив 5,44. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,83. Для Барселони Вікторії котирування зупинилися на позначці 1,67. Букмекери не знають, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,97, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,87. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мальорка працює не найкращим чином; команда зазвичай розташовується у другій частині турнірної таблиці Ла Ліги, де з високою ймовірністю буде залишатися протягом усього сезону. «Барселона» виглядає переконливо, у неї є характер, це може підтвердити «Сельта», атака виглядає потужною, а захист загалом надійний. Враховуючи нинішню форму команд, а також статистику очних зустрічей, думаю, каталонцям не виникне проблем зі здобутими наступні три очки в сезоні: перемога «Барселони» – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0