Інтер – Сассуоло. Чи створять гості другу сенсацію цього тижня?

27 вересня в рамках 6-го туру італійської Серії А на арені "Джузеппе Меацца" (Сан-Сіро) поміряються між собою "Інтер" і "Сассуоло".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Сассуоло".

Інтер

Інтер все ще не програє цього сезону; Єдина осічка команда була зафіксована в Лізі чемпіонів, де команда зіграла внічию з Реал Сосьєдадом 1:1. У національному чемпіонаті хлопці Сімоне Індзагі виступають бездоганно; в останньому матчі команда на виїзді обіграла Емполі з мінімальним рахунком 1:0. «Змії» повністю домінували над господарями, а переможний гол був забитий на початку другого тайму завдяки зусиллям ДіМарко.

Інтер посідає 1-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 15 очок, з різницею м'ячів 14:1.

Сассуоло

Сассуоло показав відмінний результат в останньому матчі чемпіонату Італії; команда впевнено перемогла туринський «Ювентус» вдома з рахунком 4:2. Підопічні Алессіо Діонізі активно йшли вперед і в першому таймі зуміли забити два голи. Після перерви «чорно-зелені» витримали натиск «старої синьйори», потім команда знову прискорилася, залишивши суперника далеко позаду. У господарів забили Лор'єнте, Берарді та Пінамонті, ще один гол був забитий після автоголу.

Сассуоло посідає 11 місце в чемпіонаті, набравши 6 очок, при різниці м'ячів 9:11.

Інтер – Сассуоло

Інтер – Сассуоло: факти

  • Інтер виграв останні 7 матчів Серії А;
  • Інтер виграв 6 з останніх 7 матчів у всіх турнірах проти Сассуоло;
  • Інтер не зіграв у 5 з останніх 6 матчів Серії А. 2.33.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху міланців. Котирування Вікторії Інтер склали 1,37. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,80. На перемогу Сассуоло котирування зупинилися на позначці 7,80. Від італійських клубів букмекер очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2,35, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1,61. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Інтер» знаходиться у чудовій формі, судячи зі старту сезону, міланці є головними претендентами на титул цього сезону. У минулому турі «Сассуоло» сенсаційно розгромив «Ювентус», думаю, що команда витратила багато фізичних і моральних сил, а гостям не вистачить азарту на гру в Мілані. Клас господарів вищий, форма відмінна, атака результативна, захист надійний, тому чекаю ще однієї перемоги «змій»: перемога «Інтера» з гандикапом 1 (-1) – 1,51.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0