Верона проти Аталанти. Чи перервуть господарі серію без перемог?

27 вересня в матчі 6-го туру італійської Серії А зустрінуться «Верона» і «Аталанта». Гра відбудеться на стадіоні «Марк Антоніо Бентегоді» (Верона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Верона» проти «Аталанти».

Верона

Верона накопичила серію з трьох матчів без перемог у внутрішньому чемпіонаті. В останньому матчі Серії А «мастифи» також програли, поступившись на виїзді Мілану з мінімальним рахунком 0:1. Команда Марко Бароні відверто зіпсувала початок матчу, дозволивши "дияволам" вийти вперед на 8-й хвилині. Згодом «жовто-сині» час від часу намагалися відігратися, але команда не змогла навіть претендувати на нічию.

Верона займає 10-ту позицію в турнірній таблиці Серії А, набравши 7 очок, при співвідношенні пропущених м'ячів 4:5.

Аталанта

Аталанта чудово стартувала в Лізі Європи, обігравши вдома польський Раков з рахунком 2:0. На внутрішній арені «бергамоти» також не втратили обличчя, розігравшись вдома з «Кальярі» 2:0. Команда Джан П'єро Гасперіні з перших хвилин захопила ініціативу на полі, не дозволивши супернику зайвий раз перетнути половину поля. У підсумку «королева провінціалок» розігрувала м'яч у кожному сегменті, чим гарантувала собі перемогу. У господарів забили Лукман і Пашаліч.

Аталанта посідає 6-е місце в чемпіонаті, набравши 9 очок, при співвідношенні м'ячів 10:5.

Верона проти Аталанти

Верона проти Аталанти: факти

  • Верона не програє вдома в останніх 4 іграх;
  • Аталанта забила щонайменше 2 голи в 7 з останніх 8 матчів Серії А;
  • Аталанта виграла останні 3 виїзні матчі у всіх турнірах проти Верони 1,84.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать гостей з Бергамо фаворитами матчу. Котирування Вікторії Верони становили 4,40. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,85. На перемогу Аталанти котирування зупинилися на позначці 1,84. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 1,93, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,91. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Верона» програє в останніх матчах сезону, а на домашньому полі команда регулярно набирає очки. Аталанта не може знайти стабільність у грі та результатах, тому часто чергує успішні матчі з провалами. Враховуючи хороші результати веронської команди вдома та нестабільність хлопців Гасперіні, думаю, «доги» зможуть набрати очки перед своїми вболівальниками: Верона не програє – 1Х – 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0