Валенсія – Реал Сосьєдад. Чи продовжать валенсійці серію безпрограшних очних матчів?

27 вересня в рамках 7-го туру іспанської Прімери на арені «Месталья» (Валенсія) поміряються силами команди «Валенсія» і «Реал Сосьєдад».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Валенсія" – "Реал Сосьєдад".

Валенсія

Другий матч поспіль Валенсія завершує з очками, цього разу на виїзді команда зіграла внічию з Альмерією 2:2. Підопічні Рубена Барахи протягом матчу двічі виходили вперед, але суперникам вдалося відігратися. Згодом «кажани» не були такими наполегливими, команда була виснажена, тож у підсумку гості зосередилися виключно на захисті. У складі помаранчевих відзначилися Ногероль і Морено.

В турнірній таблиці іспанської Ла Ліги "Валенсія" займає 5-е місце, набравши 10 очок, при співвідношенні м'ячів 9:6.

Реал Сосьєдад

«Реал Сосьєдад» добре дебютував у Лізі чемпіонів; у матчі першого туру команда вдома зіграла внічию з італійським «Інтером» — 1:1. У Ла Лізі підопічні Іманола Альгуасіла також показали себе переконливо; господарі були сильнішими за Хетафе 4:3. «Синьо-білі» проспали першу половину матчу, після чого команда горіла з рахунком 1:2. Згодом господарі змогли прискоритися, проте перетягнули удачу на свій бік. За "королівський" клуб забивали Оярсабаль (дубль), Мендес і Кубо.

Реал Сосьєдад посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 9 очок, при співвідношенні м'ячів 12:10.

Валенсія – Реал Сосьєдад

Валенсія – Реал Сосьєдад: факти

  • В останніх 4 матчах між Валенсією та Реал Сосьєдадом було забито менше 2,5 голів у всіх турнірах 1,60;
  • Реал Сосьєдад пропустив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Ла Ліги;
  • Валенсія не програвала Реал Сосьєдад в останніх 6 очних матчах;
  • 4 з останніх 5 очних зустрічей між командами завершилися внічию EvBET-1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають господарям мінімальну перевагу. Коефіцієнт на перемогу Валенсії становив 2,61. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,16. Котирування Вікторії Реал Сосьєдад зупинилися на позначці 2,91. Букмекери не очікують від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,60, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,40. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Валенсія, неочікувано для багатьох експертів, починає сезон на хорошому рівні, створюючи заготовку, щоб не боротися за виживання в ході кампанії. Реал Сосьєдад розпочав Лігу чемпіонів, вони грають сильно в атаці, але оборона допускає занадто багато помилок, тому втрата кількох очок у Ла Лізі. Попри те, що останніми роками баски були сильнішими за валенсійців, «кажани» не програвали в очних матчах з 2020 року. Враховуючи це, а також миролюбність Сосьєдада в цьому сезоні, та й загалом цієї пари в очних зустрічах, буду вважати, що переможець команди не визначиться: нічия – Х – 3.16.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0