Фрозіноне проти Фіорентини. Новачок Серії А й надалі не програє в еліті?

28 вересня в матчі 6-го туру італійської Серії А на арені «Беніто Стирпе» (Фрозіноне) зустрінуться «Фрозіноне» і «Фіорентина».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Фрозіноне» проти «Фіорентини».

Фрозіноне

четвертий матч поспіль завершує з очками, цього разу команда на виїзді поступилася 1:1 Салернітані. Команда Еусебіо Ді Франческо впевнено увійшла в матч, і вже на 12-й хвилині Романьйолі вивів гостей вперед. Жовто-сині продовжували контролювати хід матчу, але зміцнити перевагу не змогли. Після перерви «канарки» допустили єдину помилку, так і не зумівши її виправити.

Фрозіноне займає 7 місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 8 очок, при співвідношенні м'ячів 8:7.

Фіорентина

«Фіорентина» не показала себе на старті Ліги конференцій; на виїзді команда зіграла внічию з Генком 2:2. А ось в чемпіонаті Італії «лілії» покращили настрій, обігравши на виїзді «Удінезе» з рахунком 2:0. Команда Вінченцо Італьяно робила ставку на гру на контратаці; команда не намагалася загнати «маленьких зебр». У підсумку «фіолетові» розіграли м’яч у кожному сегменті, чого їм вистачило для досягнення успіху. У гостей голи відзначилися Мартінес і Бонавентура.

Фіорентина посідає 5 місце в чемпіонаті, набравши 10 очок, при співвідношенні м'ячів 11:9.

Фрозіноне проти Фіорентини

Факти Фрозіноне проти Фіорентини

  • Фрозіноне не програє в останніх 4 іграх Серії А;
  • Фіорентина забила принаймні 2 голи в 6 з останніх 7 матчів Серії А 1,92.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами матчу букмекери бачать гостей із Флоренції. Для Вікторії Фрозіноне котирування становили 3,65. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,70. На перемогу Фіорентини котирування зупинилися на 2,07. Букмекер очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,02, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Фрозіноне чудово стартував у чемпіонаті, продемонструвавши свою силу та амбіції старожилам Серії А. Фіорентина чудово розпочала сезон, очолюючи таблицю Кальчо та добре виступаючи в Європі. Обидві команди грають в ефективний футбол, забиваючи і пропускаючи в середньому більше 1 голу за гру. Щодо очної зустрічі, то, думаю, господарі зможуть продовжити серію з набраними очками: «Фрозіноне» не програє – 1Х – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0