Хоффенхайм – Боруссія Дортмунд. Чия серія продовжиться в цьому матчі?

У п'ятницю, 29 вересня, на стадіоні Virsol Rhein-Neckar-Arena в рамках 6-го туру німецької Бундесліги відбудеться матч між Хоффенхаймом і Боруссією Д.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Гоффенхайм" – "Боруссія Дортмунд".

Хоффенхайм

Хоффенхайм виграв останні чотири матчі чемпіонату Німеччини і заслужено посідає місце в лідируючій групі команд, тиснучи на фаворитів цього сезону. Команда не грає в єврокубках цієї кампанії, а це означає, що вона може повністю зосередитися на Бундеслізі.

У майбутньому матчі Хоффенхайм спробує перервати невдалу серію матчів проти Боруссії Дортмунд і явно матиме мотивацію порадувати своїх уболівальників хорошою та результативною грою. Гравці господарів поля знаходяться в хорошій формі, тож можна з упевненістю сказати, що їм це вдається.

Боруссія Дортмунд

Дортмундська «Боруссія» залишається однією з небагатьох команд нинішнього чемпіонату Німеччини, яка ще не програвала в цьому сезоні. В останньому турі Бундесліги "Джмелі" мінімально перемогли "Вольфсбург" і тим самим відкупилися за поразку від ПСЖ в першому турі Ліги чемпіонів.

Буде цікаво подивитися, як Дортмунд впорається на кількох фронтах одночасно, і тренерському штабу команди явно доведеться активно ротувати стартовий склад. А ось до матчу нового туру чемпіонату Німеччини «Боруссія» підійде відпочилою і точно налаштована взяти наступні три очки.

Хоффенхайм – Боруссія Дортмунд

Хоффенхайм – Боруссія Дортмунд: факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини дортмундська «Боруссія» двічі перемогла «Гоффенхайм» з мінімальним рахунком 1:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в чемпіонаті Німеччини ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,39;
  • Крім того, у трьох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги ставка була на Overhead (2,5) 1,39;
  • Боруссія Дортмунд ще не програвала в поточному чемпіонаті Німеччини;
  • Переможна серія Хоффенхайма в Бундеслізі тепер тягнеться до чотирьох ігор поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч шостого туру німецької Бундесліги: на перемогу Хоффенхайма можна поставити за 3,20, на нічию – за 4,20, а на перемога Боруссії Д - за 2,06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже цікавий матч в рамках нового раунду чемпіонату Німеччини, в якому зіграють команди з вершини турнірної таблиці та ймовірні претенденти на єврокубкову зону. Обидва суперники дуже вдало стартували в новій Бундеслізі і явно мають намір продовжувати радувати своїх уболівальників. Дортмундська «Боруссія» зіграє зі зручним суперником, якого «джмелі» обіграли в останніх чотирьох очних зустрічах. Але будь-яка серія рано чи пізно закінчується, зараз господарі майбутнього матчу знаходяться в хорошій формі, тому вдалим вибором буде ставка на те, що Хоффенхайм не програє за 1.82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0