Тоттенхем проти Ліверпуля. Чим завершиться центральний матч туру Прем'єр-ліги?

У суботу, 30 вересня, на стадіоні Тоттенхем Готспур відбудеться матч Тоттенхем - Ліверпуль в рамках 7-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Ліверпуль".

Тоттенхем

Тоттенхем зіграв видовищний матч проти Арсенала в останньому турі чемпіонату Англії та продовжив безпрограшну серію на старті нового сезону. Лондонці впоралися з втратою Гаррі Кейна, а головною силою атаки команди став корейський вінгер Сон Хен Мін.

Попереду у «шпор» ще одне серйозне випробування, тільки цього разу команда зіграє перед своїми вболівальниками. У такому важливому матчі «Тоттенхем» цілком здатний взяти всі три очки, якщо лондонці знову зіграють сміливо в атаці і не допускатимуть тих же помилок у захисті.

Ліверпуль

Команда Юргена Клоппа також успішно стартувала у новій Прем'єр-лізі, вигравши останні п'ять матчів поспіль. Після нічиєї з «Челсі» в першому турі «Ліверпуль» сильно набрав обертів і впевнено розправляється з суперником, підтверджуючи свої амбіції поборотися за чемпіонський титул цього сезону.

Матч з Тоттенхемом став відмінною перевіркою для Ліверпуля, адже до цього команда Клоппа грала з меншими суперниками. "Червоні", ймовірно, планують взяти гру під контроль, намагатимуться грати першими та створювати велику кількість моментів перед воротами суперника.

Тоттенхем проти Ліверпуля

Тоттенхем – Ліверпуль факти

  • У минулому чемпіонаті Англії "Ліверпуль" двічі переміг "Тоттенхем": 2:1 і 4:3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами Чемпіонату Англії ставка була на Overhead (2,5) 1,35;
  • В останніх шести матчах між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,32;
  • Обидві команди ще не програвали в поточному чемпіонаті Англії;
  • Ліверпуль виграв три з останніх п'яти матчів проти Тоттенхема в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч чергового туру чемпіонату Англії: на перемогу Тоттенхема можна поставити 2,95, на нічию – 3,85, а на перемогу Ліверпуля - за 2,20. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дуже непередбачуваний та інтригуючий поєдинок у рамках нового туру Прем'єр-ліги, в якому змагатимуться команди з перших сходинок турнірної таблиці. І «Тоттенхем», і «Ліверпуль» ще не програвали в цьому розіграші чемпіонату Англії, вони набрали дуже хорошу швидкість і демонструють солідний рівень гри. Звичайно, це буде центральна гра туру, в якій важко буде віддати перевагу одному з суперників. Ціна помилки в такому матчі може бути високою і ця обставина, безсумнівно, змусить команди діяти обережніше. Тому цікавим вибором буде ставка на тотал менше (3,5) за 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0