РБ Лейпциг проти Баварії. Хто переможе в центральному матчі туру?

У суботу, 30 вересня, на "Ред Булл Арені" відбудеться матч "РБ Лейпциг" - "Баварія" в рамках 6-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Баварії».

РБ Лейпциг

Бики виграли чотири з п'яти стартових матчів нового чемпіонату Німеччини, програвши лише один матч. Крім того, команда вдало стартувала в Лізі чемпіонів, тому до центрального матчу нового туру Бундесліги підійде в хорошому настрої та відмінній формі.

Цього сезону РБ Лейпциг вже перемагав Баварію в матчі за Суперкубок Німеччини, причому дуже впевнено. Вболівальники господарів справедливо чекатимуть від своїх улюбленців сильних виступів у наступній зустрічі, в якій «Бикам» доведеться продемонструвати свої найкращі якості для позитивного результату.

Баварія

Чудово набрала обертів і «Баварія», обігравши на шляху всіх суперників, але особливо вразила перемога в останньому турі чемпіонату Німеччини над «Бохумом» з рахунком 7:0. Команда Томаса Тухеля лідирує в турнірній таблиці, але ще не створила комфортного відриву від переслідувачів.

Майбутній матч - хороша нагода для "Баварії" не тільки взяти ще три очки, але й засмутити одного з конкурентів. Мюнхенці будуть надзвичайно мотивовані виграти цей матч, щоб перервати невдалу серію матчів проти РБ Лейпциг у всіх турнірах.

РБ Лейпциг проти Баварії

РБ Лейпциг проти Баварії факти

  • У минулому розіграші німецької Бундесліги РБ Лейпциг переміг Баварію з рахунком 3:1, ще одна зустріч завершилася внічию 1:1;
  • Востаннє команди зустрічалися в матчі за Суперкубок Німеччини: РБ Лейпциг впевнено переміг Баварію з рахунком 3:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,37;
  • Також у чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на «заб'ють обидві команди» 1,37;
  • Баварія ще не програвала в поточному чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч нового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити за 3,20, на нічию – за 4,00, а на перемогу Баварії - за 2,10. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч чергового туру чемпіонату Німеччини, в якому чинний чемпіон Бундесліги поїде в гості до одного з претендентів на місце в топ-4, а може навіть і потенційного учасника чемпіонської гонки. Мюнхенці зіграють з дуже незручним суперником, якого не можуть обіграти вже три матчі у всіх турнірах. Матчі між Лейпцигом і Баварією зазвичай радують великою кількістю голів, і нова зустріч не повинна стати винятком: логічно зробити ставку на Оверхед (3,5) за 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0