Бетіс проти Валенсії. Чи перерве «Севілья» серію без перемог у Ла Лізі?

1 жовтня в матчі 8-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Бетіс» і «Валенсія». Бій прийме муніципальний стадіон Монтівіллі (Жирона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Валенсії".

Бетіс

Бетіс не може виграти четвертий матч поспіль, цього разу на виїзді в чемпіонаті команда програла Гранаді з рахунком 1:1. Команда Мануеля Пеллегріні виглядала на полі набагато переконливіше, команда володіла м'ячем понад 60% ігрового часу, а в першому таймі жодного разу не вразила ворота Насріда. Після перерви зусиллями Діало зелено-білі вийшли вперед, але до фінального свистка зберегти перевагу не вдалося.

Бетіс посідає 10-е місце в чемпіонаті, набравши 9 очок, при співвідношенні м'ячів 7:12.

Валенсія

Валенсія перервала період з двох матчів поспіль за очками в чемпіонаті, програвши в останньому турі в рідних стінах з мінімальним рахунком Реал Сосьєдад 0:1. Команда Рубена Барахи відверто провалила перший тайм, коли дозволила "синьо-білим" вийти вперед. Більш того, незабаром «кажани» залишилися в меншості, Амалла був вилучений з поля. У другому таймі помаранчеві вже не мріяли про перемогу; Команда була змушена відбивати атаки суперника до кінця.

Валенсія посідає 8 місце в чемпіонаті, набравши 10 очок, при різниці м'ячів 9:7.

Бетіс проти Валенсії

Бетіс проти Валенсії факти

  • Бетіс не може виграти останні 4 матчі сезону;
  • Тотал був менше 2,5 у 5 з останніх 8 матчів Бетіса.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля в найближчій грі. Коефіцієнт на перемогу Бетіса становив 2,24. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,32. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на позначці 3,37. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,12. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Бетісу» не вистачає гостроти в атаці, через що команда втрачає очки і застрягла в середині турнірної таблиці. Валенсія після яскравого старту очікувано здає позиції, потрапляючи в другу половину турнірної таблиці Ла Ліги. Обидві команди не задоволені результативним футболом. Що стосується майбутнього матчу, думаю, що «Севілья» без очок не залишиться, хлопці Пеллегріні вдома, регулярно набирають очки, плюс «кажани» зараз не блищать: Бетіс не програє – фора 1 (0 ) – 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0