Наполі - Реал Мадрид. Чи продовжать неаполітанці безпрограшну серію цього сезону?

3 жовтня в рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів на «Арені ім. Марадона» (Неаполь), змагатимуться «Наполі» та «Реал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Наполі" проти "Реала".

«Наполі»

«Наполі» успішно увійшов у європейський сезон; на виїзді була сильніша за «Брагу» — 2:1. Команда Руді Гарсії провела кращий перший тайм, Ді Лоренцо навіть вивів їх вперед. Після перерви «ослики» дозволили португальцям перехопити ініціативу та відігратися. Вже в самому кінці неаполітанцям просто пощастило; оборона хрестоносців випадково зрізала м'яч у свої ворота. Наполі посідає 1-е місце в групі С, набравши 3 очки з різницею м'ячів 2:1.

На внутрішньому фронті справи для "синіх" покращилися після хиткого початку. Минулої суботи клуб продовжив безпрограшну серію в сезоні до 5 ігор. У Серії А "Наполі" посідає третє місце з 14 очками після 7 турів.

Реал Мадрид

Реал підійшов до матчів Ліги чемпіонів в оптимальному стані, накопичивши серію з п'яти перемог поспіль у чемпіонаті. У 1-му турі євротурніру іспанці на своїй землі з мінімальним рахунком обіграли берлінський Уніон з рахунком 1:0. Команда Карло Анчелотті на правах господарів активно йшла вперед, але не змогла зламати опір німців. Лос Бланкос знайшли свій шанс тільки в додатковий час; Беллінгем пробив точно в створ.

У Ла Лізі Мадрид зазвичай очолює таблицю, набравши 18 очок за 7 турів. Минулого вікенду мадридський "Реал" розгромив свого попередника на першому місці в турнірній таблиці "Жирону" з рахунком 3:0.

Наполі - Реал Мадрид

Наполі проти Реал Мадрид факти

  • Наполі не програє в останніх 5 іграх сезону;
  • Реал виграв 8 з 9 матчів сезону;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Наполі в сезоні 1,71.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не визначають фаворита в матчі. Коефіцієнт на успіх "Наполі" становив 2,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,65. Котирування Вікторії Реал зупинилися на позначці 2,55. Букмекер чекає голів від грандів італійського та іспанського футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,14, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Наполі набирає обертів, команда виходить із турбулентності старту сезону. Реал Мадрид зазвичай жахливий, незважаючи на всі травми і втрати гравців, команда стабільно перемагає. Наполі покращується, але мені все одно здається, що йому ще потрібно дорости до рівня Мадрида. Тому в очній зустрічі, думаю, іспанцям вдасться взяти очки: «Реал» не програє – фора 2 (0) – 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0