Порту проти Барселони. Яка команда здобуде другу перемогу на турнірі?

У середу, 4 жовтня, на стадіоні "Драгао" відбудеться матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Порту" - "Барселона".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Порту" проти "Барселони".

Порту

Португальська команда чудово розпочала новий сезон, вигравши перший раунд Ліги чемпіонів, а також успішно стартувавши в місцевому чемпіонаті. «Дракони» однозначно прагнуть вийти в плей-офф єврокубкового турніру і намагатимуться забезпечити це якомога раніше.

Майбутній матч проти "Барселони" стане відмінним шансом для "Порту" перевірити свої сили проти топового суперника. У цей важливий матч господарі поля вийдуть у найсильнішому складі, і підтримка рідних уболівальників обов’язково допоможе гравцям команди впоратися з напругою.

Барселона

Барселона не залишила шансів Антверпену в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів і відразу підтвердила свої амбіції посісти перше місце в квартеті. Каталонці успішно розпочали новий сезон, адже окрім єврокубкової перемоги вони потрапили в лідируючу групу команд чемпіонату Іспанії.

У новому матчі Ліги чемпіонів підопічні Хаві розраховують продовжити переможну ходу та взяти ще три очки. Минулого літа "Барселона" чудово попрацювала на трансферному ринку, і з таким складом вони могли б націлитися на перемогу в Лізі чемпіонів.

Порту проти Барселони

Факти «Порту» проти «Барселони».

  • Востаннє команди зустрічалися в матчі за Суперкубок Європи в 2011 році: «Барселона» перемогла «Порту» з рахунком 2:0;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Порту робиться ставка на Overhead (2,5) – 1,75;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю "Барселони" ставка робиться на "обидві команди заб'ють" - 1,65;
  • Обидві команди виграли свої стартові матчі цього групового етапу Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч другого туру Ліги чемпіонів: на перемогу «Порту» можна поставити 3,9, на нічию — 3,9, на Перемога Барселони - за 1,93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди виграли свої стартові матчі та є фаворитами групи H на вихід у плей-офф. Тому цілком можливо, що доля першого місця вирішиться в очних матчах між Порту та Барселоною. Каталонці дуже добре набрали обертів і знаходяться в хорошій формі, показуючи відмінні результати в Ла Лізі, а значить, букмекери справедливо віддають їм перевагу напередодні матчу Ліги чемпіонів. Працюючим варіантом ставки виглядає перемога Барселони за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0