РБ Лейпциг проти Манчестер Сіті. Чи підтвердять «Городяни» статус фаворита?

У середу, 4 жовтня, на Red Bull Arena відбудеться матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів між РБ Лейпциг і Манчестер Сіті.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Манчестер Сіті».

РБ Лейпциг

РБ Лейпциг впевнено переміг Янг Бойз на виїзді в першому турі Ліги чемпіонів і зробив перший крок до виходу в плей-офф турніру. «Бики» потрапили в дуже хорошу для себе групу, і, незважаючи на присутність у ній грізного «Манчестер Сіті», вони легко можуть посісти другу позицію та просунутися далі.

Крім того, «Лейпциг» добре стартував у чемпіонаті Німеччини, де займає лідируючу групу команд і також претендує на високі місця. У новому матчі господарям, ймовірно, доведеться грати другими і більшу частину матчу проводити біля власних воріт, а попереду розраховувати на контратаки та стандарти.

Манчестер Сіті

Чинний переможець Ліги чемпіонів змусив своїх уболівальників хвилюватися в першому матчі групового етапу поразкою в грі з Црвеною Звездою. Але в другому таймі «городяни» схаменулися, взяли всі три очки і підтвердили свої амбіції якомога швидше вирішити питання виходу в плей-офф турніру.

Для команди Пепа Гвардіоли дуже важливо якомога раніше закріпити лідерство в групі, щоб сконцентруватися на виступах в інших турнірах. «Манчестер Сіті» чудово розпочав цей сезон, виглядає максимально солідно та класно, і докладе всіх зусиль у наступному матчі, щоб здобути нову перемогу.

РБ Лейпциг проти Манчестер Сіті

РБ Лейпциг проти Манчестер Сіті факти

  • Востаннє команди зустрічалися в минулій Лізі чемпіонів: «Манчестер Сіті» переміг «РБ Лейпциг» з рахунком 7:0, ще одна гра завершилася внічию 1:1;
  • У трьох з чотирьох матчів між командами Ліги чемпіонів ставка була на ТБ (2,5) – 1,6;
  • Також у трьох із чотирьох матчів суперників у Лізі чемпіонів ставка була на «заб’ють обидві команди» – 1,57;
  • Обидві команди виграли свої стартові матчі цього групового етапу Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч другого туру Ліги чемпіонів: на перемогу РБ Лейпциг можна поставити за 4,80, на нічию – за 4,40, а на перемогу Манчестер Сіті - за 1,67. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння між фаворитами групи G, які за останні роки неодноразово грали між собою в Лізі чемпіонів. Але навіть у такій парі є команда, яка виглядає набагато кращою за суперника. «Манчестер Сіті» перебуває в дуже хорошій формі і явно розраховує продовжити свою переможну серію. Лейпциг на своєму полі може зустрітися з іменитим суперником, а господарі також можуть розраховувати на гол. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на тотал більше (3) за 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0