Боруссія Дортмунд – Мілан. Чи продовжать «Бамблбіз» безпрограшну серію вдома?

4 жовтня в матчі 2-го туру Ліги чемпіонів УЄФА зустрінуться дортмундська "Боруссія" і "Мілан". Поєдинок прийме арена «Сігнал Ідуна Парк» (Дортмунд).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Дортмунд" проти "Мілан".

Борусія Дортмунд

«Боруссія» не вдало розпочала європейську кампанію; У стартовому турі команда поступилася на виїзді французькому ПСЖ 0:2. Підопічні Едіна Терзича не змогли протистояти натиску господарів; команда просто грала на висоті. Після перерви «джмелі» не витримали, захист розвалився, тож гості залишилися ні з чим. "Боруссія" посідає останнє місце в групі F, клуб поки не має очок, різниця м'ячів - 0:2.

Після провалу в Парижі дортмундці виграли два матчі Бундесліги із загальним рахунком 4:1. У чемпіонаті Німеччини "жовто-чорні" за 6 турів набрали 14 очок і посідають 4-й рядок таблиці.

Мілан

Мілан також не зміг показати себе найкращим у першій грі; команда поступилася вдома Ньюкаслу 0:0. Команда Стефано Піолі повністю переграла «Сороки» за ігровим процесом; команда завдала 25 ударів по воротах суперника, але жоден з них не досяг мети. У підсумку, як не намагалися «червоно-чорні», змінити рахунок на табло їм не вдалося. Мілан посідає 3 місце в групі, набравши 1 очко, при різниці м'ячів 0:0.

Після старту в Європі Мілан провів три матчі в чемпіонаті Італії, вигравши їх із загальним рахунком 6:1. Серія перемог дозволила "дияволам" розділити лідерство в Серії А з "Інтером", набравши 18 очок після 7 турів.

Боруссія Дортмунд – Мілан

Боруссія Дортмунд проти Мілана факти

  • Боруссія Дортмунд не програє в останніх 15 іграх вдома у всіх турнірах 1,78;
  • Мілан не програє в 10 з останніх 11 ігор у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають німецькій команді мінімальну перевагу в найближчій грі. Котирування успіху "Боруссії" Д становили 2,44. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Для Вікторії Мілан котирування зупинилися на позначці 2,85. Букмекер чекає голів від грандів європейського футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,14, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Боруссія» не стабільна на старті сезону, але входить в число лідерів на внутрішній арені. Вдома «Джмелі» завжди грають сильно, рідко дозволяючи комусь забрати очки зі свого стадіону. Проваливши дербі, Мілан грає сильно і стабільно в матчах, що залишилися сезону. Обидві команди знаходяться в хорошій формі, і обом потрібні очки, щоб залишитися в боротьбі за плей-офф. Не сумніваюся, що зустріч буде цікавою. Щодо результату, думаю, Дортмунд продовжить серію без провалів перед своїми трибунами: «Боруссія» Д не програє – фора 1 (0) – 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0