Фрайбург – Вест Гем. Чи продовжать німці безпрограшну серію цього сезону?

5 жовтня в рамках 2-го туру групового раунду Ліги Європи на арені Європа-Парк (Фрайбург) поміряються між собою Фрайбург і Вест Гем.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фрайбург" – "Вест Гем".

Фрайбург

Фрайбург демонструє хороший рівень гри, що дозволило клубу перемогти на виїзді Олімпіакос 3:2 у першій грі групового раунду. Команда Крістіана Штрайха зробила ставку на контратакувальну гру, і вона себе повністю виправдала. Німці зуміли тричі розписатися під голом еллінів, чого було з лишком достатньо для успіху. У гостей забили Шаллаї, Гріфо та Філіп. Фрайбург займає 2-е місце в групі А, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 3:2.

У чемпіонаті Німеччини "червоно-білі" виходять з кризи, обігравши в останньому турі "Аугсбург" вдома з рахунком 2:0. Після 6 турів Бундесліги команда з 10 очками посідає 8 місце в таблиці.

Вест Хем

Чудовий стартовий матч турніру провів і «Вест Хем», який вдома здолав сербську «Бачку Тополу» з рахунком 3:1. Команда Девіда Мойєса провела матч краще, але команда все одно не змогла зламати сербів. Лише після години ігрового часу «молотобійці» пробилися вперед, клуб остаточно вирішив результат на свою користь. У англійців голи відзначилися Кудус (дубль) і Соучек. Вест Хем займає 1 місце в квартеті, набравши 3 очки. Зі співвідношенням 3:1.

Минулого тижня "молотобійці" здобули дві перемоги на внутрішньому турнірі, обігравши "Лінкольн" з рахунком 1:0 у Кубку Ліги та "Шеффілд Юнайтед" з рахунком 2:0 у Прем'єр-лізі. З 13 очками після 7 турів лондонці посідають 7 місце в турнірній таблиці чемпіонату.

Фрайбург – Вест Гем

Факти про матч Фрайбург – Вест Гем

  • Обидві команди забили в 7 з останніх 9 матчів Вест Хема у всіх турнірах 1,51.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита в цій парі. Котирування успіху Фрайбурга становили 2,55. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,55. На перемогу Вест Хема котирування зупинилися на позначці 2,50. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,22, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,61. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди набрали форму перед очною зустріччю, покращивши свій виступ на внутрішній арені. Обидві команди грають у відкритий футбол, забиваючи та пропускаючи майже в кожній грі сезону. Тому від зустрічі в четвер очікую забитих м'ячів: обидва заб'ють – так – 1,51.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0