Ліверпуль – Юніон Сен-Жіллуаз. Чи вдасться бельгійцям набрати очки на легендарному Енфілді?

5 жовтня в матчі 2-го туру ЛЄ УЄФА на стадіоні «Енфілд» (Ліверпуль) зустрінуться «Ліверпуль» і «Уніон Сен-Жіллуа».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" - "Уніон Сен-Жіллуа".

Ліверпуль

«Ліверпуль» набрав приголомшливих обертів, команда здобула серію з шести перемог поспіль. В останньому матчі Ліги Європи мерсисайдці були сильнішими на виїзді за ЛАСК 3:1. Команда Юргена Клоппа показала не найкращий результат у першому таймі, коли дозволила господарям відкрити рахунок. Після перерви «червоні» набрали обертів, спокійно поставивши супернику крапку. У гостей забили Нуньєс, Діас і Салах. Ліверпуль посідає 1-е місце в групі Е з 3 очками та різницею м'ячів 3:1.

На минулих вихідних мерсисайдці зазнали першої поразки в сезоні, програвши Тоттенхему з рахунком 1:2. Після 7 турів АПЛ "Ліверпуль" посідає 4 місце в турнірній таблиці з 16 очками.

Союз Сен-Жілуа

Уніон Сен-Жіллуа вдало розпочав свій шлях у Європі, зігравши вдома внічию 1:1 з Тулузою в матчі 1-го туру. Команда Олександра Блессіна провела не найкращий перший тайм, коли дозволила французам вийти вперед. У другому таймі «жовто-сині» вже почали діяти гостріше, тож зусиллями Амура команді вдалося відновити рівновагу. «Уніон» посідає 2 місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко, з різницею м’ячів 1:1.

На внутрішній арені «жовто-сині» виграли три матчі поспіль із загальним рахунком 8-3. Після 9 турів чемпіонату Бельгії "Уніон" ділить 1-е місце в турнірній таблиці з "Гентом", маючи в активі 19 очок і різницю м'ячів 18-12.

Ліверпуль – Юніон Сен-Жіллуаз

Факти про матч "Ліверпуль" - "Юніон Сен-Жіллуа".

  • Ліверпуль не програє у 8 з останніх 9 ігор сезону;
  • Ліверпуль не програє вдома в останніх 12 іграх у всіх турнірах;
  • В останніх 8 матчах Ліверпуля в сезоні результати перевищували 2,5 1,32;
  • Юніон не програє в 7 з останніх 8 матчів сезону 7,85.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху англійців. Коефіцієнт на перемогу Ліверпуля становив 1,19. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 7,00. Котирування зупинилися на Victoria Union о 12.00. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3,5» з коефіцієнтом 1,86, «Тотал більше 3,5» з коефіцієнтом 1,86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ліверпуль є фаворитом не лише групи, а й усього турніру. Незважаючи на поразку від «Шпор» у минулому матчі, «червоні» перебувають у відмінній формі, показуючи цікавий і результативний футбол. Уніон вже став одним із гігантів на внутрішній арені, але на європейській арені команда залишається темною конячкою, яка може піднести сюрприз. Не думаю, що британці будуть грати в якості опори в Лізі Європи, принаймні в групі, а може, і протягом усього турніру, але для бельгійців гра в Європі є відмінною вітриною для подальшого просування в топ-чемпіонати . У найближчому матчі чекаю від гостей хорошого футболу, вони точно не програють великого: Уніон Сен-Жілуа не програє великого – фора 2 (+2,5) – 1,54.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0