Вільяреал – Ренн. Чи продовжать французи безпрограшну серію цього сезону?

5 жовтня в матчі 2-го туру Ліги Європи УЄФА зустрінуться Вільяреал і Ренн. Матч прийме стадіон Кераміка (Вільяреал).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільяреал" – "Ренн".

Вільяреал

Вільяреал перебуває у складній ситуації; в останніх п'яти офіційних зустрічах іспанці здобули лише одну перемогу. "Жовта підводний човен" невдало провела матч Ліги Європи, поступившись на виїзді "Панатінаїкосу" з рахунком 0:2. Команда Пачета виглядала краще в ігровому плані, але команда припустилася двох помилок і не змогла їх виправити в підсумку. Вільяреал знаходиться у F, клуб не має очок, різниця м'ячів 0:2.

«Жовта підводний човен» невдало виступає в чемпіонаті Іспанії. У 8 турах Приклади команда набрала 8 очок і посідає 13 місце в таблиці.

Ренн

Ренн демонструє неоднозначні результати; команда не програла жодного матчу в новому сезоні, а в Лізі 1 клуб незмінно грає внічию в п'ятій зустрічі поспіль. У Лізі Європи підопічні Бруно Женезіо виступили просто непогано, впевнено здолавши вдома «Маккабі» з Хайфи 3:0. Господарі весь час контролювали те, що відбувалося на полі, тому перемогти ізраїльтян їм було не важко. У складі червоно-чорних голи забили Бла, Трюффер і Озгур. Ренн посідає 1 місце в групі, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 3:0.

У Лізі 1 бретонці не програють, хоча виграли лише двічі в 7 матчах. Після 7 турів "Ренн" посідає 6-е місце з 11 очками.

Вільяреал – Ренн

Факти про матч Вільярреал – Ренн

  • «Вільяреал» не виграє в останніх 4 іграх сезону;
  • Ренн не програє в останніх 12 зустрічах у всіх турнірах;
  • Загальна сума перевищувала 2,5 у 5 з останніх 8 матчів Ренна в сезоні 1,70.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать іспанців фаворитами домашнього матчу. Котирування успіху Вільярреала становили 1,98. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,60. Котирування Вікторії Ренни зупинилися на 3,50. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,07, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,70. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вільяреал не може оговтатися після літнього розпродажу; До майбутньої зустрічі команда підходить із тривалою серією без перемог. У цьому сезоні "Ренн" не програє, але перемоги даються французам важко і вкрай рідко. Щодо очного поєдинку, то мені незрозуміла впевненість букмекерів у перемозі іспанців; Думаю, що бретонці зможуть продовжити серію без провалів. Принаймні зараз французи точно не слабші за господарів: «Ренн» не програє – фора 2 (0) – 2,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0