Інтер – Болонья. Чи продовжать гості безпрограшну серію цього сезону?

7 жовтня в матчі 7-го туру італійської Серії А зустрінуться Інтер і Болонья. Поєдинок прийме «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) Арена (Мілан).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" проти "Болоньї".

Інтер

Останнє 3-є місце в сезоні Інтер сприйняв як провал, тому в новій грі «чорно-сині» відразу пішли в атаку. Команда буквально змела всіх зі свого шляху, видавши серію з п'яти перемог поспіль в чемпіонаті Італії. Підопічні Сімоне Індзагі допустили осічку лише в шостому турі, поступившись на виїзді Сассуоло з рахунком 1:2. «Змії» реабілітувалися вже в минулому матчі, не залишивши на виїзді і сліду від Салернітани 4:0. Героєм зустрічі для "Інтера" став Мартінес, який вийшов на заміну і записав це на покер. Лаутаро став одноосібним лідером у гонці бомбардирів, забивши вже 9 голів у 7 турах. Інтер займає 1-е місце в чемпіонаті, набравши 18 очок, при співвідношенні м'ячів 19:3.

За тиждень міланці перемогли Бенфіку з рахунком 1:0 у Лізі чемпіонів.

Болонья

Болонья дуже добре увійшла в новий сезон; В активі "Грейхаундів" поки лише одна поразка, зафіксована в першому турі від "Мілана" (0:2). Відтоді хлопці Тьяго Мотти стабільно набирають очки; в останніх шести турах команда святкувала дві перемоги і ще чотири рази зіграла внічию. Непоганою для «фальшивих» стала остання гра, в якій вони вдома розгромили «Емполі» з рахунком 3:0. Орсоліні блискуче зіграв за "червоно-синіх", оформивши хет-трик. Відзначимо, що це перші голи італійця в сезоні.

Болонья посідає 8 місце в Серії А з 10 очками та різницею м'ячів 6:4.

Інтер – Болонья

Інтер проти Болоньї факти

  • Інтер виграв 8 з останніх 9 матчів Серії А;
  • Інтер не зіграв у 6 з останніх 8 матчів Серії А;
  • Болонья не пропускала в останніх 4 матчах Серії А;
  • Болонья не програє в останніх 5 іграх Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху міланців. Котирування успіху "Інтера" становили 1,42. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,20. Котирування Вікторії Болонья зупинилися на 7.40. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,33, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,62. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтер націлений на титул, "чорно-сині" готові виграти будь-який матч на внутрішній арені. Болонья демонструє бойовий дух, регулярно набираючи очки. Обидві команди відмінно грають у захисті, тому в очній зустрічі гольового бенкету чекати не варто: тотал менше 2,5 – 2,33.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0