Реал Мадрид проти Осасуни. Чи варто чекати сенсації в Мадриді?

7 жовтня в матчі 9-го туру іспанської Прімери зустрінуться команди «Реал» і «Осасуна». Поєдинок прийме «Сантьяго Бернабеу Арена» (Мадрид).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Осасуни".

Реал Мадрид

Реал демонструє хороший прогрес на початку сезону; команда взяла участь у дев'яти офіційних зустрічах, відсвяткувавши вісім перемог. Підопічні Карло Анчелотті оступилися лише в матчі 6-го туру Прімери, поступившись на виїзді Атлетіко з рахунком 1:3. Після цього Мадрид знову набрав обертів; в останньому матчі команда на виїзді перемогла Жирону з рахунком 3:0. У складі «Лос Бланкос» голи відзначилися Хоседу, Чуамені та Беллінгем. Варто відзначити, що Джуд є найкращим бомбардиром клубу, на рахунку якого 6 голів і дві гольові передачі. Реал займає 1-е місце в Ла Лізі, набравши 21 очко, при співвідношенні м'ячів 16:6. Вдома в новому сезоні мадридці не програють, клуб має серію з чотирьох перемог.

У середині тижня "Лос Бланкос" у матчі Ліги чемпіонів перемогли "Наполі" з рахунком 3:2.

Осасуна

Осасуна не працює добре; в останніх 10 матчах клуб тричі перемагав і ще двічі зіграв внічию. В останньому турі Приклади хлопцям Jagoba Arrasate вдалося дещо покращити свою позицію; клуб був сильнішим на виїзді за Алавес 2:0. Точні удари Жозе та Будіміра принесли червоним перемогу. Осасуна посідає 10-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 10 очок, при співвідношенні м'ячів 9:10.

Варто відзначити, що «червоні» показують хороші результати на виїзді; у чотирьох зустрічах чемпіонату Іспанії клуб здобув три перемоги.

Реал Мадрид проти Осасуни

Реал Мадрид – Осасуна факти

  • Реал Мадрид виграв 7 з останніх 8 матчів Ла Ліги;
  • Осасуна забивала менше 2,5 голів в останніх 3 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху мадридців. Коефіцієнт на перемогу Реала був 1,30. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,74. Котирування Вікторії Осасуни зупинилися на позначці 9,79. Букмекери не очікують від іспанців результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом – 1.91, «Тотал більше 3» з лапками – 1.93. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал є фаворитом не лише матчу, а й усього турніру, команда у відмінній формі. Особливо виділяється Белінгем, він є одним із найкращих, якщо не найкращим гравцем у світі зараз. «Осасуна» може показати зуби, але в іграх з «Мадридом» памплонська команда не перемагала 12 років з 2011 року. Враховуючи форму «вершкових» і домашній стадіон, я думаю, що хлопці Анчелотті здобудуть ще одну перемогу. Приклад: «Реал» перемога з форою – фора 1 (-1,5) – 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0