Баварія – Фрайбург. Чи підтвердять господарі статус фаворитів матчу?

У неділю, 8 жовтня, на «Альянц Арені» відбудеться матч «Баварія» – «Фрайбург» у рамках 7-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Фрайбург".

«Баварія»

Чинний чемпіон зіграла внічию з «Лейпцигом» в останньому розіграші Бундесліги та втратила лідерство в турнірній таблиці. Але цю втрату очок важко назвати критичною для мюнхенців, адже вони грали проти дуже сильного суперника, який також буде боротися за високі місця в цьому сезоні.

У матчі нового туру чемпіонату Німеччини Баварія спробує повернутися на переможний шлях і взяти чергові три очки, порадувавши тим самим місцевих уболівальників. Команда Томаса Тухеля показує хороші результати в цій кампанії і намагатиметься забити якомога більше голів у наступній грі.

Фрайбург

Фрайбург в останньому матчі впевнено переміг Аугсбург вдома і трохи покращив своє становище в турнірній таблиці. Поки що команда є сильним середняком у чемпіонаті Німеччини, але явно готова прогресувати та покращувати результати найближчим часом.

До важливого матчу в Бундеслізі «Фрайбург» підійде після важкої гри з «Вест Хемом» в Лізі Європи, тому тренерському штабу команди доведеться правильно розподілити сили своїх гравців у такий насичений період сезону. Гості приїдуть до Мюнхена, перш за все, з метою стояти та надійно грати перед своїми воротами.

Баварія – Фрайбург

Баварія проти Фрайбурга факти

  • У минулому чемпіонаті Німеччини "Баварія" двічі впевнено перемогла "Фрайбург": 1:0 і 5:0;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка була на Overhead (2,5) 1,25;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками у всіх турнірах ставка була на те, що «обидві команди заб'ють» 1,72;
  • Баварія ще не програвала в поточному чемпіонаті Німеччини.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч нового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити за скромні 1,18, на нічию — 9,20, а на перемогу у Фрайбурзі за 14,5. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Мюнхенцям важливо якнайшвидше повернути лідерство в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини, тому потрібно стабільно набирати очки в домашніх матчах і робити менше осічок. Майбутній поєдинок виглядає безпрограшним для господарів поля, але підійти до нього вони будуть після гри в Лізі чемпіонів. У «Фрайбурга» чекає свій непростий поєдинок у Кубку європейських чемпіонів, але гості так просто не здадуться чинному чемпіону. Цікавим варіантом буде ставка на те, що заб'ють обидві команди за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0