Ренн проти ПСЖ. Чи відберуть бретонці очки у нестабільного чемпіона?

8 жовтня в матчі 8-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди «Ренн» і «ПСЖ». Бій прийме арена Roazhon Park (Ренн).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ренн" – "ПСЖ".

Ренн

Ренн добре вступив у новий сезон загалом, і команда залишається непереможеною. У той же час команда ще потребує вдосконалення; з 8 зустрічей "червоно-чорні" п'ять разів завершувалися миром. Лише в останньому матчі Ліги 1 підопічні Бруно Женезіо покращили свої позиції, впевнено здолавши на батьківщині «Нант» з рахунком 3:1. У господарів забили Буріго, Дуе та Муінга. "Ренн" займає 6-е місце в чемпіонаті, набравши 11 очок, при співвідношенні м'ячів 13:7.

Лідером бомбардирської гонки "червоно-чорних" є Салах; марокканець вже забив три голи.

ПСЖ

«Парі Сен-Жермен» працює нижче очікувань; клуб здобув лише три перемоги в останніх п’яти матчах. Що стосується чемпіонату Франції, то парижани взагалі втратили неприпустиму кількість очок, за 7 турів тричі зігравши внічию і зазнавши однієї поразки. В останньому матчі підопічні Луїса Енріке також оступилися, зігравши внічию 0:0 на виїзді з Клермоном. ПСЖ займає 5-е місце в чемпіонаті країни з 12 очками та різницею м'ячів 14:6. Лідером бомбардирської гонки парижан є Мбаппе; на рахунку француза вже 7 голів, тобто кожен другий гол клубу.

У середині тижня парижани провалили Лігу чемпіонів, поступившись на виїзді Ньюкаслу з рахунком 1:4.

Ренн проти ПСЖ

Ренн – ПСЖ: факти

  • Ренн не програє в останніх 11 іграх Ліги 1 2,63.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям. Коефіцієнт на перемогу "Ренна" становив 3,66. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,46. Котирування ПСЖ Вікторія зупинилися на позначці 2,08. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом – 2,15, «Тотал більше 2,5» з лапками – 1,72. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому сезоні «Ренн» ще не зазнавав поразок, команда надійно грає в обороні, хоча в атаці можна і потрібно покращуватись, дуже багато матчів закінчуються внічию. ПСЖ виглядає дуже слабким у цьому сезоні, клуб не має стабільності в грі та результатах, а 1:4 від англійців у середині тижня – це удар по амбіціям парижан. Враховуючи безпрограшну серію бретонців, їхню гру вдома, а також кризу парижан, я думаю, що господарі продовжать свою вражаючу безпрограшну серію в Лізі 1: Ренн не програє – гандикап 1 (0) – 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0