Іспанія проти Шотландії. Чи візьмуть іспанці реванш у суперника?

У четвер, 12 жовтня, на Олімпійському стадіоні в Севільї відбудеться матч між збірними Іспанії та Шотландії в рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іспанія проти Шотландії

Іспанія

Збірна Іспанії посідає друге місце у своїй відбірковій групі, але зіграла на один матч менше за інших команд. Фурія Роха виграла три з чотирьох матчів і поступилася своїй майбутній суперниці, з якою тепер гратиме на своєму стадіоні.

У новому матчі збірній Іспанії обов'язково потрібно перемагати, адже нові три очки, по суті, забезпечать іспанцям як мінімум друге місце у своїй групі. Господарі намагатимуться контролювати гру, більше володітимуть м’ячем і створюватимуть моменти біля воріт суперника.

Шотландія

Збірну Шотландії по праву можна назвати головним відкриттям нинішнього відбіркового циклу на ЧЄ-2024: команда виграла всі п'ять матчів і лідирує у своїй групі. У новому виїзному матчі Шотландія спробує довести, що цей успіх не був випадковим.

У першому турі Шотландія вдома сенсаційно впевнено обіграла Іспанію і тепер налаштована дати гідний бій фавориту на виїзді. У команді чимало представників топових англійських клубів, чий досвід і клас однозначно стануть в нагоді шотландцям у такій важливій грі.

Іспанія проти Шотландії

Іспанія проти Шотландії факти

  • У першому турі відбору на чемпіонат Європи 2024 року Шотландія несподівано перемогла Іспанію з рахунком 2:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал перевищувала (2,5) 1,75;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 2,20;
  • Збірна Шотландії виграла всі п'ять матчів поточного відбіркового раунду на чемпіонат Європи 2024 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч сьомого туру відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Іспанії можна поставити 1,30, на нічию – за 5.80, а на перемогу Шотландії - 11.00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Іспанії по праву вважається явним фаворитом у матчі проти Шотландії, але все ж гостей не варто списувати з рахунків. По-перше, шотландці впевнено обіграли іспанців у першому турі, а по-друге, вони вище в турнірній таблиці відбіркової групи. Однак «Фурія Роха» налаштована взяти реванш у лідера і має намір скоротити відставання за рахунок рівня та класу своїх гравців. Цікавим вибором у цьому випадку буде ставка на гандикап 1 (-1,5) за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0