Хорватія проти Туреччини. Чи продовжиться безпрограшна серія господарів?

У четвер, 12 жовтня, на стадіоні Opus Arena відбудеться матч між збірними Хорватії та Туреччини у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Туреччини

Хорватія

Збірна Хорватії добре виступає у цій відбірковій кампанії, не програвши жодного матчу та вигравши останні три матчі. Картаті лідирують у своїй групі, але ще не гарантували собі вихід на Євро-2024, адже конкуренти дуже близько і ще можуть їм кинути виклик.

Перемога в новій зустрічі практично гарантує збірній Хорватії вихід на чемпіонат Європи, тому господарі поля докладуть максимум зусиль для досягнення цієї мети. Саме Хорватія повинна взяти ініціативу в такій грі і намагатиметься грати першою.

Туреччина

Збірна Туреччини після п'яти зіграних матчів посідає друге місце у своїй відбірковій групі і поки що також може бути задоволена своїми результатами. Турки програли лише один матч, при цьому з Вірменією здобули три перемоги та один раз зіграли внічию.

Результат майбутнього матчу матиме велике значення для збірної Туреччини в турнірному плані, адже поразка може істотно погіршити шанси збірної на вихід на чемпіонат Європи. Цікаво буде подивитися, яку тактику оберуть гості на майбутній ключовий матч у своїй групі.

Хорватія проти Туреччини

Факти Хорватії проти Туреччини

  • У першому турі відбіркового циклу до Євро-2024 збірна Хорватії перемогла Туреччину з рахунком 2:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал більше (2,5) 2,35;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на «обидві команди заб'ють» 2,20;
  • Збірна Хорватії ще не програвала в нинішньому відбірковому раунді до чемпіонату Європи 2024 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч сьомого туру кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Хорватії можна поставити 1,72, на нічию – 3,70. , а на турецьку перемогу - за 5,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде зустріч лідерів групи D кваліфікаційного раунду Євро-2024, переможець якої, ймовірно, відкриє собі шлях до єврокубків. Обидві команди набрали по 10 очок, але збірна Хорватії зіграла на матч менше. «Каратчасті» вважаються фаворитами майбутнього матчу, адже зіграють на рідному полі за підтримки рідних уболівальників. Для турецької команди важливо здобути очки в такому важливому матчі, тому гості, безумовно, шукатимуть щастя в нападі. Логічним вибором здається ставка на «обидві команди заб’ють» за 2,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0