Австрія проти Бельгії. Яка команда продовжить безпрограшну серію?

У п'ятницю, 13 жовтня, на стадіоні "Ернст Хаппель" відбудеться матч між збірними Австрії та Бельгії у рамках кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Австрія проти Бельгії

Австрія

Збірна Австрії добре виступає в нинішньому відбірковому раунді Євро-2024 і ще не програла жодного матчу. Звичайно, гравці та тренерський штаб команди розраховують продовжити безпрограшну серію в новому матчі проти головного конкурента.

У першому турі австрійці зіграли внічию з бельгійцями, тож хочуть зіграти ще краще на своєму стадіоні та здобути переможний результат. Австрійці мають комфортну перевагу над переслідувачами зі Швеції, тож у подальшій грі господарі однозначно можуть грати без тиску та страху за кінцевий результат.

Бельгія

Подібними результатами може похвалитися і збірна Бельгії, яка займає перше місце у своїй групі і також не програла жодного матчу. «Червоні дияволи» планують потрапити на чемпіонат Європи 2024 року з першого місця і для цього їм потрібно взяти три очки в наступному матчі.

До складу збірної Бельгії традиційно входять гравці з найсильніших європейських клубів, тому в рівні та класі команди, як завжди, немає сумнівів. Гості явно мають намір грати першими в матчі з Австрією і намагатимуться нав'язати супернику свою гру.

Австрія проти Бельгії

Австрія проти Бельгії факти

  • У першому раунді відбору на ЧЄ-2024 Австрія та Бельгія зіграли внічию – 1:1;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на тотал була більше (2,5) 2,08;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка була на «обидві команди заб'ють» 1,75;
  • Обидві команди ще не програвали у відбірковому раунді чемпіонату Європи 2024 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч сьомого туру кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу австрійців можна поставити за 2,40, на нічию – за 3,50. , а на перемогу Бельгії - за 3,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде протистояння, в якому збірні Австрії та Бельгії, швидше за все, поборються за перше місце в групі F. Перед очним матчем у суперників по 13 очок, а перемога в новій грі гарантує одне з їм керівну позицію. Практично немає сумнівів, що обидві команди кваліфікуються на майбутній чемпіонат Європи і спробують підтвердити ці амбіції в новому матчі. І австрійці, і бельгійці люблять грати в атакуючий футбол, тому ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0